Kulcsár Edina miatt nem nyerhetett Kiss Daniella?

Forrás: Facebook/Kiss Daniella -
Miss World győzelem szépségkirálynő Kulcsár Edina Kiss Daniella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei Miss Word Hungary nemrég tért haza a kínai világversenyről, amelyet több rejtély is övez.

Daniella szerint a zsűri nem juttat egymás után kétszer magyar lányt a legjobb tízbe, és mivel tavaly Kulcsár Edina második lett, neki nem volt esélye. Emellett Daniella nagyon sokáig vezette a hivatalos közönségszavazást, de bizonyos okok miatt ezt hirtelen törölték.

Forrás: Facebook/Kiss Daniella

„Mivel tavaly Edina második volt, azt nem csinálják meg, hogy Magyarország ismét a top tízbe kerüljön" – mondta Daniella, aki azt is furcsállotta, hogy végig azt hitték, az orosz lány fog nyerni, végül mégis a spanyol versenyzőé lett a Miss World titulus.

Bradley Cooper 41 éves lett - 3 film, amiben szexistent játszott!http://www.life.hu/sztarok/20160105-bradley-cooper-ma-lett-negyvenegy-eves-hollywoodi-szexisten-harom-kedvenc-filmunk.htmlIgazi hollywoodi szívtipró, akiért döglenek a nők. A sármos sztár az idő múlásával egyre dögösebbé vált, sőt, mondhatni most éli az igazi fénykorát. TV + Sztárok--Berki Krisztián: „Nem tervezem, hogy visszajövök!"http://www.life.hu/sztarok/20160105-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-bejelentette-amerikaba-koltozik-csaladjaval.htmlKollégáitól, Németh Lajostól és Maloveczky Mikitől is elbúcsúzott Berki Krisztián az Édes Élet adásában. Krisztián ugyanis családjával Miamiba költözik. TV + Sztárok--Kiírták a Barátok közt egyik fontos karakterét, Schneider Róbertethttp://www.life.hu/sztarok/20160105-kiirtak-a-sorozatbol-pasztor-tibort-gyilkossag-aldozata-lett-a-jokepu-uzletember.htmlPásztor Tibor karakterét könyörtelenül kiírták a sorozat készítői – gyilkosság áldozata lett. Hogy ki végzett vele, egyelőre nem derült ki. TV + Sztárok--Százmilliót követel Czeizel Endre szeretője http://www.life.hu/sztarok/20160105-dr-czeizel-endre-elhunyt-orvosprofesszor-szeretoje-vagyoni-kovetessel-allt-elo-a-csaladdal-szemben.htmlAz elhunyt orvosprofesszor szeretője százmillió forintra tart igényt a Czeizel-vagyonból. A család kiakadt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huHókutyával pózolt Szandihttp://www.life.hu/sztarok/20160105-szandi-hokutyat-epitett.htmlA tegnapi csodálatos havazást sztárjaink is nagyon élvezték: Szandi a hagyományokat felrúgva még egy hókutyát is épített. TV + Sztárok--Debreczeni Zita stílust váltott, és alig ismerni rá - Dögös fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160104-debreczeni-zitara-modellre-alig-ismerni-ra-annyira-furcsa-fotot-posztolt.htmlA modell új frizurával vágott neki az új évnek - a stílusa pedig egyszerűen lenyűgöző! Zita legújabb Instagram-fotóján úgy néz ki, akár egy világsztár. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.