Laura Gordon egy igazi fitneszőrült, aki 48 éves kora ellenére simán letagadhat akár 20 évet is. A sport- és egészségmániás Instagram-sztár elárulta, minek köszönheti kirobbanó formáját.

Heti nyolcszor edz, és csak és kizárólag egészséges, feldolgozatlan élelmiszereket fogyaszt Laura Gordon, akinek látványa önmagáért beszél: 48 éves kora ellenére huszonéves lányokat megszégyenítő formákkal rendelkezik.

Forrás: Instagram/Laura Gordon

A fitneszőrült nő, aki civilként ingatlanügynökként dolgozik, mindennapjait közel félmillióan követik Instagramon, elmondása szerint azonban nem mindenki képes arra, amit véghez vitt. Laura soha nem dolgozott a fitnesziparban, az edzést és a hozzá tartozó életmódot úgy kezeli, mintha a második munkája lenne. 

Nem szeretek edzeni. Ez olyan, mint egy munka. A fittség a fizetség, a sport pedig a nehéz munka, amit tenned kell érte- magyarázta a Daily Mailnek Laura, aki 23 éves kora óta edz rendszeresen. Bár az elismerő szavak jól esnek neki, saját bevallása szerint azonban nem szereti, ha az emberek szerencsésnek gondolják az alkata miatt.

Forrás: Instagram/Laura Gordon

"Mindig elmagyarázom, hogy azért nem vagyok kövér, mert minden egyes alkalommal egészségesen táplálkozom.

Kérlek, ne hívjatok szerencsésnek azért, mert minden nap meghozom az áldozatot, amit ti nem tesztek meg.

Változtass 2016-ban: térj át az egészséges életmódra!
Kevesen vannak, akik nem fogadkozással kezdik az új évet, ám a lendület sajnos elég hamar elmúlik. Nem kell feltétlenül megvárnod a januárt ahhoz, hogy változtass az életmódodon, de ha már úgyis itt az év eleje, tegyél egy próbát, hátha most jött el a te időd! Az egészséges életmódra áttérni közel sem olyan nehéz, mint gondolod - a Life.hu cikéért kattints ide!