Izmos hasat villantott Zimány Linda - Fotó!

Forrás: Instagram/Zimány Linda -
szelfi lapos has izmos Zimány Linda hasizom edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi modell edzésbe lendült, és az erősítés során ezúttal a hasára helyezte a hangsúlyt. Olyannyira, hogy legutóbbi szelfijéről még csinos arca lemaradt.

Zimány Linda már sokszor megmutatta, milyen elszántan edzi testét, most pedig egy szexi szerelésben az eredményt is megcsodálhattuk. A modell nádszálvékony és lapos hasa egyre izmosabb.

Forrás: Instagram/Zimány Linda
Csináld utána! A fiú, aki 45 kilót fogyott egy rosszul sikerült fotó miatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160107-paul-moore-fogyasa-azert-fogyott-le-mert-keszult-rola-egy-nagyon-rossz-foto.htmlA fogyókúra az év 365 napján téma, ám januárban különösen: ilyenkor sokkal többen határoznak az "új élet" mellett, mint az év bármely más hónapjában. Sajnos a kitartás a legtöbbször heteken belül alábbhagy, ám ha olyan inspiráló történeteket olvasunk, mint Paul Moore 45 kilós fogyása, akkor mindig kicsit megnő a lendület. Csináld utána! Ez Zsír!ThinkstockElképesztően vékony derekat villantott Salma Hayekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160108-salma-hayek-szineszno-szules-elotti-alakja-elkepesztoen-vekony-volt.htmlA kerekded idomairól elhíresült színésznő a szülés előtti alakját osztotta meg követőivel Instagramon. Ez Zsír!--Ábel Anita és Varga Izabella edzés közben szelfizetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160107-abel-anita-szineszno-es-varga-izabella-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-edzes-kozben-szefizett.htmlA két színésznő megmutatta, hogy festenek, amikor meggyötörten, edzés után várják, hogy megpihenhessenek. Ez Zsír!--Sarka Kata kőkeményen edz - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160107-sarka-kata-modell-kokemeny-edzessel-kezdte-a-napot-es-sulyzozas-kozben-szelfizett.htmlA modell megmutatta, milyen, amikor súllyal a kezében, még egy szelfire is futja az erejéből. Ez Zsír!--Így edz Adele - Ennyire fájdalmas lenne a súlyemelés? http://www.life.hu/ez-zsir/20160107-adele-fajdalmas-edzese-vicces-fotot-posztolt-az-enekesno-az-edzoterembol.htmlA világhírű énekesnő kicsit megszenvedte a délutáni testmozgást - ezt meg is örökítette a rajongóknak. Adele jó pár kilótól szabadult meg az utóbbi időben, de ilyen kínok árán? Ez Zsír!--Változtass 2016-ban: térj át az egészséges életmódra!http://www.life.hu/ez-zsir/20151218-uj-evi-fogadalom-terj-at-az-egeszseges-eletmodra.htmlKevesen vannak, akik nem fogadkozással kezdik az új évet, ám a lendület sajnos elég hamar elmúlik. Nem kell feltétlenül megvárnod a januárt ahhoz, hogy változtass az életmódodon, de ha már úgyis itt az év eleje, tegyél egy próbát, hátha most jött el a te időd! Az egészséges életmódra áttérni közel sem olyan nehéz, mint gondolod – fogadd meg tippjeinket!Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.