Mégis mi történt vele? A világsztár valamennyi rajongója ezt találgatta a világhálón, amikor a Golden Globe színpadára lépett Ryan Goslinggal.

A Benjamin Button különös élete című filmben már tanúi lehettünk annak, hogyan születik meg öregként, majd lesz egyre fiatalabb Brad Pitt. Azonban azzal senki sem számolt, hogy a világsztár egy napon pontosan ugyanezt fogja produkálni a való életben is. 

Forrás: AFP

A 73. Golden Globe-díjátadóján szinte valamennyi rajongó felfigyelt arra, mennyire fiatalosan, kisimultan és ránctalanul lépett színpadra Ryan Gosling oldalán az 52 éves sztár, aki fiatal kollégája mellett simán elhittük volna neki, hogy ő is csupán 35 éves, akárcsak Gosling. Teljesen össze vagyok zavarodva! Milyen varázslat alá került Brad Pitt, ami örökké fiatalon tartja őt? Akármilyen bájitalt, krémet vagy boszorkánydoktort használ Brad Pitt azért, hogy fiatal maradjon, kell nekem! Uramatyám, Brad Pitt újra fiatal lett – ilyen, és ezekhez hasonló bejegyzések lepték el a Twittert vasárnap éjszaka a döbbent rajongóktól. Bár a hatgyerekes édesapa, aki felesége, Angelina Jolie nélkül gálázott, soha nem erősítette meg, hogy sebészkés alá feküdt volna, korábban többször felmerült, hogy plasztikai beavatkozásnak köszönheti fiatalos megjelenését. 

Vajna Timi a Golden Globe-ról: megvan Brad Pitt megjelenésének titka
Vajna Timi a Life.hu olvasóinak tudósított a Golden Globe-díjátadóról, és azt is elárulta, mi lehetett Brad Pitt furcsa megjelenésének a titka. "Szinte egy sztár sem mosolygott a vörös szőnyegen, kerülték az erős mimikát. Többségük olyan ráncos ugyanis, hogy ez az erős fények mellett rögtön kiderült volna" – mondta Timi.
Feledhetetlen pillanatok a 73. Golden Globe-gálán
Filmtörténelmet írtunk, olyan sztárokat díjaztak, akikről sosem hittük volna, hogy valaha a Golden Globe közelébe kerülnek, DiCaprio pedig ismét bizonyított – itt mutatjuk is a gála legjobb pillanatait!