Golden Globe-díj Leonardo DiCaprio Saul fia Sylvester Stallone Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Filmtörténelmet írtunk, olyan sztárokat díjaztak, akikről sosem hittük volna, hogy valaha a Golden Globe közelébe kerülnek, DiCaprio pedig ismét bizonyított – mutatjuk is a gála legjobb pillanatait!

Győzött a Saul fia

Magyar filmnek még sosem sikerült elhoznia a legjobb idegen nyelvű alkotás díját, ám Nemes Jeles Lászlónak ez sikerült. Itt megtudhatsz mindent a győztes magyar filmről!

Forrás: AFP/Frederic J Brown

Díjat kapott Sylvester Stallone

Ezt sem gondoltuk volna, mégis megtörtént: a filmsztárt állva tapsolta meg a közönség, amikor átvette a legjobb mellékszereplő díját a Creed – Apollo fia című filmért. Természetesen a Rocky zenéjére lépett a színpadra, a köszönőbeszéd után pedig képzeletbeli barátjának, Rocky Balboának hálálkodott.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mark Davis

Lady Gaga is bizonyított

Méghozzá az egyik legrangosabb filmes gálán. A minisorozatoknál a legjobb női főszereplőnek járó elismerést hozta el az énekesnő az Amerikai Horror Story legújabb évadjáért. A következő szavakkal köszönte meg az elismerést:

A legmenőbb díjátadó páros: Amy Schumer és Jennifer Lawrence

Hollywood két legfiatalabb, ám kétségkívül egyik legviccesebb párosa is a díjátadók között szerepelt. Nem csalódtunk bennük! Extra öröm, hogy Lawrence kisasszonyt ismét díjazták a gálán – 25 évesen ez nem semmi!

Díjat adott át Pitt és Gosling – együtt!!

No de nem kellett sokáig gondolkodnunk, ki volt az est legszexibb díjátadó párosa. Amikor Brad Pitt és Ryan Gosling együtt lépett színpadra, kis híján elolvadtunk hajnalban a képernyő előtt.

Forrás: Giphy.com

A legmeglepőbb beszólás

Ezúttal nem Jennifer Lawrence, hanem Amy Schumer nevéhez kötődik, aki a díjátadó kezdete előtt közölte egy őt faggató riporterrel, hogy viszket a vaginája...

Forrás: AFP/Kevin Winter

Leonardo harmadszor is elnyerte a Golden Globe-ot

Mi nagyon szorítunk, hogy 2016 Leonardo DiCaprio éve is legyen: az este övé lett a legjobb színésznek járó elismerés A visszatérő című filmben nyújtott alakítása miatt, így a díj odakerül a korábbi kettő mellé. Mi nagyon reméljük, hogy február végén, az Oscaron is megkapja végre, ami jár neki!

Forrás: AFP/Jason Merritt

Ki volt a Golden Globe legszebbje?

Itt összeszedtük a gála legmesésebb ruhakölteményeit.

Történelmi pillanat: Megnyerte a Golden Globe-ot a Saul fiahttp://www.life.hu/kult/20160111-tortenelmi-pillanat-megnyerte-a-golden-globe-ot-a-saul-fia.htmlÉs igen, eljött a pillanat, amire oly régóta vártunk: 2016-ban magyar film nyerte meg a Golden Globe-gálán a legjobb idegen nyelvű alkotásnak járó díjat. Kimondhatatlanul büszkék vagyunk a Saul fiára! Kult--Elképesztő melléfogások a Golden Globe-gálák vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20160106-a-legcsunyabb-ruhak-az-elmult-evek-golden-globe-galairol.htmlAz egész világot lázban tartó eseményeken, mint a Golden Globe-gála, véletlenül sem bújhatnak el a sztárok a kamerák elől: ha valaki hibázik a vörös szőnyegen, annak bizony komoly visszhangja lesz. Így járt ez a 10 híresség is, akiknek a melléfogásai feledhetetlenné váltak az utóbbi években. TrendAFPVajna Tímea tudósít a Golden Globe-ról - Life.hu exkluzív!http://www.life.hu/sztarok/20160110-vajna-timea-tudosit-a-golden-globe-dijatadorol-a-lifeon.htmlJanuár 10-én osztják ki hetvenharmadszorra a filmezés egyik legrangosabb díját, a Golden Globe-ot. A Life.hu helyszíni tudosítója nem más, mint Vajna Timi, aki bennfentesként számol be arról, mi történik a kaliforniai díjátadon. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huHajrá! Ma derül ki, hogy a Saul fia kap-e Golden Globe-jelölésthttp://www.life.hu/kult/20151210-ma-eldol-a-saul-fia-sorsa-kihirdetik-a-golden-globe-jeloleseket.htmlMagyar idő szerint 14 órakor kezdik el kihirdetni a 2016-os Golden Globe-díjak jelöltjeit, a bejelentést a lenti ide kattintva élőben követheted majd. KultOrigoLefizették a sztárok a Golden Globe zsűrijét? Megszólalt egy hollywoodi bennfenteshttp://www.life.hu/news/20150116-a-golden-globe-zsurijet-korruptnak-tartjak.htmlA hollywoodi sztárok korrupcióval gyanúsítják a Golden Globe zsűrijét. Közben Katy Perryt azzal vádolják, lefizette a rendezőket, hogy ő léphessen fel a Super Bowlon.NewsAFPDe édes! Így vallott szerelmet feleségének George Clooney a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/intim/20150112-george-clooney-szerelmet-vallott-amal-alamuddinnak-a-golden-globe-dijatadon-1-1.htmlA színész a Golden Globe-díjátadó színpadán mondta el Amal Alamuddinnak, mennyire szereti.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.