12 hét alatt 10 kiló mínusz: így fogyott le a volt válogatott kézilabdás, Lőw Andrea

Forrás: Besze Edina / Facebook -
Lőw Andrea diéta kézilabdázó sérülés sportolónő gipsz fogyókúra edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy korábbi sportsérülése miatt hónapokon át gipszben volt a kézilabdázó lába, felépülése után azonban 12 hét alatt sikerült formába lendülnie.

A Vasas és a Cornexi egykori sokszoros válogatott balszélsőjének, Lőw Andreának tavaly nyáron egy emlékmeccsen elszakadt az Achillese, ami miatt hónapokig gipszben volt a lába - írja az Origo. Mindeközben felszaladt rá pár kiló felesleg, amitől korábbi személyi edzője, Besze Edina szabadította meg a sportolónőt.

Forrás: Besze Edina / Facebook

Tizenkét hét diéta alatt sikerült tíz kilót fogynia, úgy, hogy nem koplalt egy percet sem.

Folyamatosan kontrolláltam az étrendjét, hétről hétre alakult, változott a külseje. Heti három súlyzós és hat kardioedzése volt, amit becsülettel megcsinált. Előtte sem táplálkozott helytelenül, nem fogyasztott zsíros ételeket, de azért, amit megkívánt, azt bűntudat nélkül megette - és a mozgásmentes időszak sem a javát szolgálta" - magyarázta a fitneszedző Facebookon. Az eredmény magáért beszél!

Változtass 2016-ban: térj át az egészséges életmódra!

Kevesen vannak, akik nem fogadkozással kezdik az új évet, ám a lendület sajnos elég hamar elmúlik. Nem kell feltétlenül megvárnod a januárt ahhoz, hogy változtass az életmódodon, de ha már úgyis itt az év eleje, tegyél egy próbát, hátha most jött el a te időd! Az egészséges életmódra áttérni közel sem olyan nehéz, mint gondolod – fogadd meg tippjeinket, amelyeket itt gyűjtöttünk össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.