Egy korábbi sportsérülése miatt hónapokon át gipszben volt a kézilabdázó lába, felépülése után azonban 12 hét alatt sikerült formába lendülnie.

A Vasas és a Cornexi egykori sokszoros válogatott balszélsőjének, Lőw Andreának tavaly nyáron egy emlékmeccsen elszakadt az Achillese, ami miatt hónapokig gipszben volt a lába - írja az Origo. Mindeközben felszaladt rá pár kiló felesleg, amitől korábbi személyi edzője, Besze Edina szabadította meg a sportolónőt. 

Forrás: Besze Edina / Facebook

Tizenkét hét diéta alatt sikerült tíz kilót fogynia, úgy, hogy nem koplalt egy percet sem.

Folyamatosan kontrolláltam az étrendjét, hétről hétre alakult, változott a külseje. Heti három súlyzós és hat kardioedzése volt, amit becsülettel megcsinált. Előtte sem táplálkozott helytelenül, nem fogyasztott zsíros ételeket, de azért, amit megkívánt, azt bűntudat nélkül megette - és a mozgásmentes időszak sem a javát szolgálta" - magyarázta a fitneszedző Facebookon. Az eredmény magáért beszél!

Változtass 2016-ban: térj át az egészséges életmódra!
Kevesen vannak, akik nem fogadkozással kezdik az új évet, ám a lendület sajnos elég hamar elmúlik. Nem kell feltétlenül megvárnod a januárt ahhoz, hogy változtass az életmódodon, de ha már úgyis itt az év eleje, tegyél egy próbát, hátha most jött el a te időd! Az egészséges életmódra áttérni közel sem olyan nehéz, mint gondolod – fogadd meg tippjeinket, amelyeket itt gyűjtöttünk össze.