6 év után válik a focilegenda, Gary Lineker: Nem akar többé apa lenni!

fotó házasság válás apaság Gary Lineker foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az álompárnak tartott Gary Lineker és Daniella Bux azon vesztek össze, hogy bár a feleség szeretett volna még egy gyermeket, a sportoló megtagadta a kérését. Az egykori nagy szerelemből most különválás lett. 

Lineker még 2009-ben vette el kedvesét egy meseszép olasz falucskában. Akkor úgy tűnt, felhőtlen a boldogság köztük. Az 55 éves sportolónak az előző kapcsolatából már van négy gyermeke, a problémák pedig akkor kezdődtek, amikor új felesége bejelentette: szeretne egy közös gyereket a sztárral, aki azonban elutasította a kérést - írja a Daily Mail.

Gary Lineker és lánya, középen pedig felesége, Danielle Bux Forrás: Instagram/garylineker

A karácsonyt még együtt töltötték, Lineker azonban a volt nejéhez és gyermekeihez sietett Barbadosra. A hírek szerint ez volt az utolsó csepp a pohárban, és Daniella beadta a válókeresetet. A vagyonmegosztásról később döntenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.