Miguel Ferrer Nicolas Cage George Clooney Lauren Bacall Sofia Coppola unokatestvér Brooke Shields család sztárok Hollywood Jenny McCarthy Whitney Houston Glenn Close Jason Schwartzman Melissa McCarthy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábbi cikkeinkben mutattunk már be híres és sikeres hollywoodi testvérpárokat, sőt ikertestvéreket is -, most jöjjenek a kicsit távolabbi rokonok! A következő hírességekről bizony sokan nem tudják, hogy ugyanaz a vér csörgedezik az ereikben.

Glenn Close és Brooke Shields

Meglepő lehet, de a hatszoros Oscar-jelölt Glenn Close és a Kék lagúna egykori sztárja, Brooke Shields másod-unokatestvérek. Close nagyapja és Shields dédanyja ugyanis testvérek voltak.

Forrás: AFP

Whitney Houston és Dionne Warwick

A 2012-ben elhunyt, hatszoros Grammy-díjas énekesnőnek igen illusztris családi kapcsolatai vannak. Azon kívül, hogy édesanyja Cissy Houston Grammy-díjas soul- és gospelénekesnő, egyik nagynénje Mary Jones énekesnő, keresztanyja Aretha Franklin tizenhatszoros Grammy-díjas énekesnő, még egy sikeres elsőfokú unokatestvér is tovább öregbítette a család hírnevét. A nagysikerű I Say a Little Prayer c. dal énekesnőjének, Dionne Warwicknak az édesanyja és Houston édesanyja édestestvérek voltak.

Forrás: AFP

George Clooney és Miguel Ferrer

A sármos Ross doktort valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, elsőfokú unokatestvére, Miguel Ferrer viszont - bár számos mozifilmben és tévésorozatban szerepelt - nem ért el akkora sikereket. A hazai nézőknek főleg a Psych - Dilis detektívek c. filmből vagy a Twin Peaks és a Bostoni halottkémek c. sorozatból lehet ismerős. Clooney édesapja egyébkén Ferrer anyjának a bátyja.

Forrás: AFP

Lauren Bacall és Shimon Peres

A 2014-ben elhunyt, egykor Hollywood egyik leggyönyörűbb színésznőjének tartott Lauren Bacall, az egykori izraeli miniszterelnöknek, Shimon Peresnek volt az elsőfokú unokatestvére. Bacall Betty Joan Perske néven, zsidó bevándorló szülők gyermekeként látta meg a napvilágot, Shimon Perest pedig anno Szymon Perski néven anyakönyvezték. Lausran apja, William Perske és Peres apja, Yitzhak Perski testvérek voltak.

Forrás: AFP

Melissa McCarthy és Jenny McCarthy

Bár Melissa és Jenny külsőre ég és föld, mégis igen közeli rokoni szálak kötik őket össze. A modellből lett színésznő, Jenny McCarthy és a Mike és Molly sorozat sztárja bizony elsőfokú unokatestvérek.

Forrás: AFP

Nicolas Cage, Jason Schwartzman és Sofia Coppola

Zárásképp pedig következzen egy híres hármas: Nicolas Cage, Jason Schwartzman, és Sofia Coppola mindannyian elsőfokú unokatestvérek. Mind a hárman ugyanazoktól a nagyszülőktől származnak, Italia és Carmine Coppolatól.

Forrás: AFP
Húzzál bele anyukám, mert 30 évesen adóznod kell!http://www.life.hu/csalad/20160112-csaladalapitas-es-szingliseg-egy-egyedulallo-no-levele.htmlCsaládalapítás, mint hétvégi nagybevásárlás: bemész a boltba, leemelsz a polcról egy férjet, kettő-három gyereket, kifizeted őket és mész is haza. Ilyen egyszerű a történet. Hiszen a párválasztás csupán döntés, hajlandóság kérdése. És azok, akik olyan nyomorultak, hogy hiába pipiskednek, mégsem érik el azt a bizonyos tökéletes férfit a bolt legfelső polcán, azok bizony bűnhődjenek. Család--A világ legsikeresebb asszonyai: Törőcsik Marihttp://www.life.hu/csalad/20160111-a-vilag-legsikeresebb-asszonyai-sorozat-torocsik-mari-szineszno-a-legbefolyasosabb-magyar-no.htmlMinden idők egyik legnagyszerűbb és legismertebb magyar színésze, nem mellesleg pedig Magyarország egyik legbefolyásosabb nője. A világ legsikeresebb asszonyai sorozatunk következő részében hazai vizekre evezünk, és egy igazi legenda életútját járjuk körbe. Család--Roberto konyhája: Sáfrányos szűzérmeleveshttp://www.life.hu/csalad/20160108-rostas-robert-a-life-hu-sefje-safranyos-szuzermelevest-keszit.htmlNincs is szebb látvány, mint mikor a meleg szobából nézzük, ahogyan nagy pelyhekben hull a hó a tájra. Rég nem láttam már ilyet, éppen ezért örültem annyira a múlt heti havazásnak, és rögtön meg is ragadtam a pillanatot, hogy egy egyszerű, mégis különleges és lélekmelengető levest találjak ki a zimankós téli estékre. Család--A világ legsikeresebb asszonyai: Raja Easa Al Gurg http://www.life.hu/csalad/20160105-raja-easa-al-gurg-2015-ben-a-forbes-magazin-legbefolyasosabb-noi-listajan.htmlA vagyon, a médiajelenlét, a befolyás és az általuk felügyelt pénzösszeg alapján a Forbes minden évben összeállítja a világ legbefolyásosabb asszonyainak listáját. A száz legbefolyásosabb nő általában a politika, az üzleti és pénzügyi élet, a technológia, a média, a szórakoztatóipar, illetve a karitatív szervezetek világából kerül ki. Család--Örökifjú nagyszülők a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/csalad/20151228-sztarok-akik-fiatalon-valtak-nagyszulove.htmlVannak sztárok, akiken egyáltalán nem fog az idő vasfoga, akik 50 évesen is egy jól karbantartott harmincasnak tűnnek. A legtöbben csak akkor számolunk utána ezeknek az örökifjú hírességeknek, amikor megtudjuk, hogy az illető bizony már nagyszülői szerepben tetszeleg. Lássuk hát Hollywood sztárjait, akik 50 alatt lettek nagymamik és nagypapik! CsaládAFP2015, a nagy babavárás éve http://www.life.hu/csalad/20151208-varandos-terhes-hiressegek-2015ben.htmlMár 2015-ben is jó pár sztárbaba látta meg a napvilágot, azonban még 2016-ra is tartogatnak néhány meglepetést a celebanyukák. Lássuk hát, kik azok a híres családok, akikről idén tudtuk meg, hogy gyermeket várnak. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.