Korábbi cikkeinkben mutattunk már be híres és sikeres hollywoodi testvérpárokat, sőt ikertestvéreket is -, most jöjjenek a kicsit távolabbi rokonok! A következő hírességekről bizony sokan nem tudják, hogy ugyanaz a vér csörgedezik az ereikben.

Glenn Close és Brooke Shields

Meglepő lehet, de a hatszoros Oscar-jelölt Glenn Close és a Kék lagúna egykori sztárja, Brooke Shields másod-unokatestvérek. Close nagyapja és Shields dédanyja ugyanis testvérek voltak.

Forrás: AFP

Whitney Houston és Dionne Warwick

A 2012-ben elhunyt, hatszoros Grammy-díjas énekesnőnek igen illusztris családi kapcsolatai vannak. Azon kívül, hogy édesanyja Cissy Houston Grammy-díjas soul- és gospelénekesnő, egyik nagynénje Mary Jones énekesnő, keresztanyja Aretha Franklin tizenhatszoros Grammy-díjas énekesnő, még egy sikeres elsőfokú unokatestvér is tovább öregbítette a család hírnevét. A nagysikerű I Say a Little Prayer c. dal énekesnőjének, Dionne Warwicknak az édesanyja és Houston édesanyja édestestvérek voltak.

Forrás: AFP

George Clooney és Miguel Ferrer

A sármos Ross doktort valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, elsőfokú unokatestvére, Miguel Ferrer viszont - bár számos mozifilmben és tévésorozatban szerepelt - nem ért el akkora sikereket. A hazai nézőknek főleg a Psych - Dilis detektívek c. filmből vagy a Twin Peaks és a Bostoni halottkémek c. sorozatból lehet ismerős. Clooney édesapja egyébkén Ferrer anyjának a bátyja.

Forrás: AFP

Lauren Bacall és Shimon Peres

A 2014-ben elhunyt, egykor Hollywood egyik leggyönyörűbb színésznőjének tartott Lauren Bacall, az egykori izraeli miniszterelnöknek, Shimon Peresnek volt az elsőfokú unokatestvére. Bacall Betty Joan Perske néven, zsidó bevándorló szülők gyermekeként látta meg a napvilágot, Shimon Perest pedig anno Szymon Perski néven anyakönyvezték. Lausran apja, William Perske és Peres apja, Yitzhak Perski testvérek voltak.

Forrás: AFP

Melissa McCarthy és Jenny McCarthy

Bár Melissa és Jenny külsőre ég és föld, mégis igen közeli rokoni szálak kötik őket össze. A modellből lett színésznő, Jenny McCarthy és a Mike és Molly sorozat sztárja bizony elsőfokú unokatestvérek.

Forrás: AFP

Nicolas Cage, Jason Schwartzman és Sofia Coppola

Zárásképp pedig következzen egy híres hármas: Nicolas Cage, Jason Schwartzman, és Sofia Coppola mindannyian elsőfokú unokatestvérek. Mind a hárman ugyanazoktól a nagyszülőktől származnak, Italia és Carmine Coppolatól. 

Forrás: AFP