Tatár Csilla komoly megpróbáltatásokon ment keresztül a szülés alatt

Forrás: Facebook/Tatár Csilla -
terhesség Tatár Csilla szülés kismama komplikáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla a blogján mesélt őszintén a szüléséről, így többek közt arról, milyen komplikációval kellett megküzdeniük az orvosoknak Milán világrajövetelénél. 

Tatár Csilla a blogbejegyzésében Milán szemszögéből mesélte el, hogyan zajlott terhessége és a szülés, ami bizony nem volt fájdalom- és szenvedésmentes. A történet azzal kezdődik, hogy a kismama túlhordta kisfiát, és próbált mindent bevetni, hogy Milán világra jöjjön.

Forrás: Facebook/Tatár Csilla

„A főbérlőm (továbbiakban csak Anya) minden trükköt bevetett, hogy előcsalogasson: órák hosszat sétált a közeli parkban (teszem hozzá, ráfért, mert az a 20 kiló plusz, ami rajta volt a regnálásom idején, igencsak megkívánta azt a picike kis mozgást)” – írta Csilla, akire ezután olyan megpróbáltatások vártak a szülőszobában, amikre nem is számított.

„Aztán jött a mondat, amit tuti egy nő sem akar hallani a szülőágyán. »Milán tartalékai elfogytak«. A szülőszoba 4 fős stábja hirtelen a kétszeresére duzzadt. A doki ekkor nagyon higgadtan és határozottan osztotta ki mindenkinek a feladatokat: apa tartja anya hátát, anya oxigént kap, az ügyeletes doki anya hasába térdel, anya nyom úgy, ahogy csak bír, a doki fogja a vákuumot, én pedig összeszedem minden erőmet” – tette hozzá. Mint kiderült, a probléma az volt, hogy Milán köldökzsinórja rövid volt.

A kellemetlenségek ellenére azonban úgy tűnik, élete legnagyobb élményének tartja kisfia születését és már gyönyörű baba-mama fotókkal is meglepte rajongóit.

Pásztor Anna szülés előtt ősi erőkhöz fordulhttp://www.life.hu/csalad/20160115-pasztor-anna-enekesno-szules-elott-osi-erokhoz-fordult.htmlHamarosan életet ad második gyermekének az Anna and the Barbies zenekar vagány énekesnője. A kilencedik hónapban járó kismama különleges fotósorozaton mutatta meg gömbölyödő pocakját. CsaládOrigoFésűs Nelly: „Lajos igazi anya-pa"http://www.life.hu/csalad/20160114-fesus-nelly-szineszno-parjaban-vajto-lajosban-egy-no-veszett-el-olyan-ugyesen-gondozza-kislanyat.htmlA színésznő párjában, akinek legutóbb halálhírét keltették, egy bébiszitter veszett el, ugyanis ügyesebben gondozza közös kislányukat, mint egy nő. Család--Betámadták Schobert Norbi kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20160114-schobert-norbi-fitneszguru-kisfiat-sulya-miatt-bantjak-am-a-sztar-megvedte-gyermeket.htmlA fitneszguru és Rubint Réka idősebbik fiát, Norbikát, súlya miatt cikizik - Norbi reagált a vádakra. Család--Családi dráma! Nem beszél Som Lajossal a lányahttp://www.life.hu/csalad/20160112-som-lajos-zenesszel-nem-beszel-karda-beaval-enekesnovel-kozos-lanyuk.htmlA zenész Karda Beával közös lánya, Niki már szóba sem áll a szüleivel - vajon mi történhetett? Család--Újabb gyermekre vágynak Kucsera Gáborék http://www.life.hu/csalad/20160108-kucsera-gabor-es-tapai-szabina-a-tv2-edes-elet-sztarjai-tesot-terveznek-kisfiuknak-bencenek.htmlA sportoló felesége, Tápai Szabina elárulta, tovább bővítenék a családot. Család--Így élvezi a napsütést Berki Krisztián és kislánya, Natasa Zselykehttp://www.life.hu/csalad/20151222-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-a-tengerparton-jatszott-kislanyaval.htmlKi ne ábrándozott volna arról, hogy a decemberi hidegben elutazzon egy messzi tájra, ahol tombol a nyár? A macsó megtette, és kislányával a meleg tengerparton élvezték a napsütést. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.