Tatár Csilla a blogján mesélt őszintén a szüléséről, így többek közt arról, milyen komplikációval kellett megküzdeniük az orvosoknak Milán világrajövetelénél. 

Tatár Csilla a blogbejegyzésében Milán szemszögéből mesélte el, hogyan zajlott terhessége és a szülés, ami bizony nem volt fájdalom- és szenvedésmentes. A történet azzal kezdődik, hogy a kismama túlhordta kisfiát, és próbált mindent bevetni, hogy Milán világra jöjjön.

Forrás: Facebook/Tatár Csilla

„A főbérlőm (továbbiakban csak Anya) minden trükköt bevetett, hogy előcsalogasson: órák hosszat sétált a közeli parkban (teszem hozzá, ráfért, mert az a 20 kiló plusz, ami rajta volt a regnálásom idején, igencsak megkívánta azt a picike kis mozgást)” – írta Csilla, akire ezután olyan megpróbáltatások vártak a szülőszobában, amikre nem is számított.

„Aztán jött a mondat, amit tuti egy nő sem akar hallani a szülőágyán. »Milán tartalékai elfogytak«. A szülőszoba 4 fős stábja hirtelen a kétszeresére duzzadt. A doki ekkor nagyon higgadtan és határozottan osztotta ki mindenkinek a feladatokat: apa tartja anya hátát, anya oxigént kap, az ügyeletes doki anya hasába térdel, anya nyom úgy, ahogy csak bír, a doki fogja a vákuumot, én pedig összeszedem minden erőmet” – tette hozzá. Mint kiderült, a probléma az volt, hogy Milán köldökzsinórja rövid volt.

A kellemetlenségek ellenére azonban úgy tűnik, élete legnagyobb élményének tartja kisfia születését és már gyönyörű baba-mama fotókkal is meglepte rajongóit