Megmutatta gyermekeit Kate Hudson - Cuki családi fotó!

Kate Hudson gyerekek család Kung Fu Panda filmpremier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő a Kung Fu Panda 3 premierjére vitte magával két kisfiát, akik jót bandáztak a film többi szereplőjével. 

A hollywoodi bemutatón többek között olyan sztárok vettek részt, mint Dustin Hoffman, vagy a félelmetesen vékony Angelina Jolie. Hudson első fia, Ryder 2004-ben született, a színésznő akkori férjétől, Chris Robinsontól, míg kisebbik fia, Bingham hétéves és Matt Bellamy az édesapja.

Kate Hudson és fiai Forrás: AFP/Valerie Macon

A világ legsikeresebb asszonyai: Yao Chenhttp://www.life.hu/csalad/20160118-a-vilag-legsikeresebb-asszonyai-yao-chen-kinai-szineszno.htmlHogy mi kell ahhoz, hogy egy nő sikeresnek, befolyásosnak mondhassa magát, és hogy a világ is ezt gondolja róla? Sorozatunk következő szereplője amellett, hogy Kína egyik legfelkapottabb színésznője, több mint 77 millió internetes követővel büszkélkedhet, sőt,ő az ENSZ Menekültügyi Főbiztosának első kínai, jótékonysági nagykövete. CsaládOrigoElképesztő! Négy nappal a szülés előtt tudta meg, hogy terhes http://www.life.hu/csalad/20160119-kerri-kiloh-negy-nappal-a-szules-elott-tudta-meg-hogy-terhes.htmlKerri Kiloh már az ötödik hónapban járt, amikor megtudta, hogy terhes, négy napra rá pedig megindult nála a szülés. Család--Berki Natasa Zselyke sosem volt még ilyen cuki: Édes fotó!http://www.life.hu/csalad/20160117-berki-natasa-zselyke-berki-krisztian-es-hodi-pamela-kislanya-sosem-volt-meg-ilyen-cuki.html"Vidám vasárnap Floridában" - posztolták ki büszke szülei imádnivaló kislányuk legújabb portréját. Család--Tatár Csilla komoly megpróbáltatásokon ment keresztül a szülés alatthttp://www.life.hu/csalad/20160118-tatar-csilla-musorvezeto-oszinten-vallott-a-szules-megprobaltatasairol.htmlTatár Csilla a blogján mesélt őszintén a szüléséről, így többek közt arról, milyen komplikációval kellett megküzdeniük az orvosoknak Milán világrajövetelénél. Család--Ejha! Hatalmasat nőtt Reese Witherspoon lánya – Már randizik!http://www.life.hu/csalad/20160118-reese-witherspoon-lanya-ava-phillippe-ar-randizik.htmlAva Phillippe már 16 éves és egyre jobban hasonlít az anyukájára, vagyis gyönyörű. Így nem is csodálkozunk, hogy máris akadnak hódolói. Család--Sarka Kata és kislánya tanulással töltik a vasárnapot: Cuki fotó!http://www.life.hu/csalad/20160117-sarka-kata-es-kislanya-noncsi-tanulassal-toltik-a-vasarnapot-cuki-fotot-posztolt.htmlA Life.hu gyönyörű sztárszerzője, aki idén már 4 kilótól megszabadult meg, igazán édes fényképet tett közzé közösségi oldalán. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.