torna Aquawallgym mozgás edzés alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – ezúttal az Aquawallgym kerül terítékre. 

Az ismerősömtől egy buli során hangzott el az a kérdés, hogy hallottam-e már az Aquawallgymről? Egészen addig csak az aquafitness volt ismert fogalom számomra, szóval kíváncsivá tett a dolog.

Fotó: Németh Balázs

Az Aquawallgym a világ az első hordozható vízi kondigépe, amely a víz jótékony hatását és nehezítő tényezőit kombinálva az elasztikus ellenállással egy teljesen új, vízi edzésmódszert valósít meg.

Az edzés egyénileg, csoportosan, nemtől és edzettségi szinttől függetlenül űzhető, a szerkezet sokoldalúságának köszönhetően végtelen sok gyakorlati megoldással és nehézségi fokkal terhelhető a test.

Fotó: Németh Balázs

Bevallom, régen volt ilyen kemény edzésem, valószínűleg el is szoktam a terheléstől...

Ha érdekel a teljes bejegyzés, és szeretnéd tudni, mire jó még ez az edzésmódszer, kattints IDE, a Move it, Blondie! blogra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.