"Imádom az úszógumimat!" - Vetkőzős szelfivel ünnepli telt idomait Mar Ortiz valóságshow-sztár

Forrás: Facebook/Mar Ortiz -
Mar Ortiz kommentelők elhízás úszógumi nőiesség valóságshow-sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Big Woman: Big Love sztárja közösségi oldalán mutatta meg követőinek, mennyire büszke formáira, és esze ágában sincs lefogyni.

Egy csapással felrobbantotta az internetet Mar Ortiz valóságshow-sztár, aki Facebook oldalán tett közzé egy cseppet sem szégyellős fotót magáról.

Forrás: Facebook/Mar Ortiz

A 32 éves híresség nadrágát letolva, felsőjét felhúzva pózol a tükör előtt, a következő szöveget mellékelve a látottakhoz: "Valaki azt mondta nekem, hogy egyre csak fogyok. Visszakérdeztem, hogy valóban így gondolja? Hamburgert, sült krumplit és pizzát eszem majdnem minden nap.

Gömbölyű a divat! - A legszebb "plus-size" modellek

2010 januárjában a V magazin "Curves Ahead" fotósorozata atombombaként robbant a divatvilágban. A képeken 44-48-as méretű modellek pózoltak. A lap kétségtelenül hatalmasat kaszált azzal a számmal, és mivel a divat üzlet is, a többi magazin sem engedhette meg magának, hogy az unalomig ismert, vékony modellekkel szerezzen vagy tartson meg olvasókat. Azóta a gömbölyű sláger, a plus-size modellek pedig egyre keresettebbek. Íme, a legismertebb gömbölyű szépségek:kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.