A Big Woman: Big Love sztárja közösségi oldalán mutatta meg követőinek, mennyire büszke formáira, és esze ágában sincs lefogyni.

Egy csapással felrobbantotta az internetet Mar Ortiz valóságshow-sztár, aki Facebook oldalán tett közzé egy cseppet sem szégyellős fotót magáról.

Forrás: Facebook/Mar Ortiz

A 32 éves híresség nadrágát letolva, felsőjét felhúzva pózol a tükör előtt, a következő szöveget mellékelve a látottakhoz: "Valaki azt mondta nekem, hogy egyre csak fogyok. Visszakérdeztem, hogy valóban így gondolja? Hamburgert, sült krumplit és pizzát eszem majdnem minden nap.

Miért számítana a méret? Nagy vagy kicsi... Én szeretem az úszógumimat - jelentette ki büszkén Mar Ortiz, akinek bejegyzését több mint százezren kedvelték. A sztárnak sokan gratuláltak bátorságáért, mások azonban támadni kezdték, mert az egészségtelen életmódjával kampányol a pozitív testkép mellett. 

Gömbölyű a divat! - A legszebb "plus-size" modellek
2010 januárjában a V magazin "Curves Ahead" fotósorozata atombombaként robbant a divatvilágban. A képeken 44-48-as méretű modellek pózoltak. A lap kétségtelenül hatalmasat kaszált azzal a számmal, és mivel a divat üzlet is, a többi magazin sem engedhette meg magának, hogy az unalomig ismert, vékony modellekkel szerezzen vagy tartson meg olvasókat. Azóta a gömbölyű sláger, a plus-size modellek pedig egyre keresettebbek. Íme, a legismertebb gömbölyű szépségek:kattints ide!