Micsoda testek! Közös címlapon pózol Alessandra Ambrosio és Cristiano Ronaldo

Forrás: GQ magazine -
címlap Alessandra Ambrosio Cristiano Ronaldo magazin test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ütős címlappal indítja az évet a GQ magazin: Alessandra Ambrosio és Cristiano Ronaldo közös fotói tényleg elég dögösre sikeredtek...

A tökéletes testű fehérneműmodell, aki a Victoria's Secret angyala és a sztárfocista pózol a népszerű magazin címlapján - persze nem viselnek túl sok ruhát. Miért is tennék, az ilyen testeket vétek nem megmutatni.

Forrás: GQ magazine

A két sztár még októberben állt modellt a magazinnak, akkor a focista ki is írta közösségi oldalára, hogy jó móka volt a 34 éves, kétgyermekes anyukával dolgozni. Alessandra jóban van Cristiano exével, Irina Shayk modellel is, hiszen számtalan kampányban dolgoztak már együtt, így biztosan volt miről beszélgetnie a sztárfocistával.

Irina egyébként most sem unatkozik: jelenleg a szívtipró Bradley Cooperrel jár, az alakja pedig még mindig több, mint tökéletes. Erre ITTa bizonyíték!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.