Ben Stiller ismét megalázta a divatszakmát

Forrás: Paramount -
fashion week Ben Stiller vígjáték Zoolander
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Zoolander című vígjáték folytatása hamarosan a mozikba kerül, addig is itt ez a kisfilm, amiben Ben Stiller a földbe tiporja a divatszakmát. 

A Zoolander folytatása máris hatalmas népszerűségnek örvend, pedig az előzetesen kívül még nem sokat láthattunk a vígjátékból. A divatvilágot parodizáló film idén márciusban lesz látható, a kampány részeként pedig egy szenzációs kisfilmet is elkészítettek.

Forrás: Paramount

A videóban a Vouge tesz fel 73 kérdést Dereknek, aki a tőle megszokott stílusban válaszol rájuk. Íme, néhány példa:

- Mi a kedvenc applikációd?
- Valószínűleg az Instagram.

- Mi az, ami mosolygásra bír?
- A csikizés

- Milyen szuperképességet választanál magadnak?
- Talán azt, hogy megértsek dolgokat

Forrás: Fiat Chrysler Automobiles

- Mi a kedvenc italod?
- Víz citromszeletekkel

- Mi a kedven ételed?
- Víz és lime

- Kedvenc desszerted?
- Répa!

- Kávé vagy tea?
- Nem, köszönöm

- Mit utáltál a legjobban az iskolában?
- A tanulást

Még Zoe Kravitz is feltűnik a videóban, aki megkérdezi Derektől, hogy szerinte mi a valaha volt legnagyszerűbb divattrend. Derek válasza szerint a ruha!

Íme, az első fotó a Jakupcsek nélkül zajló Ridikülből http://www.life.hu/sztarok/20160120-mar-forgatjak-a-ridikul-uj-reszeit-diossy-klari-mellett-tobb-sztar-is-lathato-az-elso-foton.htmlMár forgatják a műsor vadonatúj részeit - immár Dióssy Klárival. Az első vendégek pedig a következők: Kovács Kati, Oszvald Marika, Kárász Eszter és Újvári Zoltán. TV + SztárokOrigoMa 50 éves Csomor Csilla - Ennyit változott az évek során a színésznő!http://www.life.hu/sztarok/20160120-csomor-csilla-ma-otven-eves-a-szineszno-sokat-fogyott-azt-utobbi-idoben-eletmodvaltas.htmlAz ország 1998-ban ismerhette meg a Barátok közt című sorozatban, amikor megkapta Berényi Zsuzsa szerepét. Ma már inkább színházakban szerepel, és a külseje is nagyban megváltozott az évek alatt. TV + Sztárok--John Travolta fejéről levált a parókahttp://www.life.hu/sztarok/20160120-john-travolta-parokaja-a-fotosok-elott-kezdett-el-levalni-a-fejerol.htmlA színésznek már rég nem olyan dús a hajkoronája, mint egykor volt. Csellel próbálta elfedni ritkuló szálait, de vesztére mindenkinek feltűnt a turpisság. TV + Sztárok--Bordélyházban játszódó jelenethez keres lányokat Vajna Tímea http://www.life.hu/sztarok/20160120-vajna-timea-bordelyhazi-jelenethez-castingol-uj-magyar-film-van-elokeszuletben.htmlHamarosan újabb államilag támogatott film forgatása veszi kezdetét, melynek castingjai már el is kezdődtek. A készítők Timi cégével keresnek szereplőket a produkcióhoz. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMegtervezte saját temetését Céline Dion elhunyt férje, René Angelilhttp://www.life.hu/sztarok/20160120-celine-dion-elhunyt-ferje-rene-angelil-megtervezte-a-sajat-temeteset.htmlRené Angélil szeretett volna könnyíteni a gyászoló énekesnő terhein, ezért már több hónappal a halála előtt megkezdték az előkészületeket. TV + Sztárok--Kínos baki történt Szíj Melinda koncertje előtthttp://www.life.hu/sztarok/20160120-szij-melinda-egykori-megasztaros-enekesno-koncertje-elott-kinos-baki-tortent.htmlA Megasztár egykori versenyzője Székesfehérváron lépett a színpadra teltházas koncertjén, amely előtt nem sokkal kiderült: nem volt minden egészen rendben. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.