Jennifer Lopez kipakolta, amit kellett - Heti stílusmustra

fashion week öltözködés mustra stílus Penelope Cruz Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy jó rúzs és egy csodás fülékszer hihetetlenül képesek feldobni mindent szettet, de nem csak ezt tudtuk meg a héten a sztároktól. Jennifer Lopez tökéletes dekoltázst villantott, a mi kedvencünk azonban Penélope Cruz szettje lett. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája! 

Rúzs és romantika

Lily James általában szende királykisasszonynak öltözik: a ruha most is passzolt a szokásos stílushoz, ám meglepődtünk a színésznő szokottnál mélyebb dekoltázsán. A rúzs remek kiegészítője volt a szettnek! Millie Brady azonban még erőteljesebb ajakszínt választott, és bár nagy volt a kontraszt a ruha és a rúzs között, nekünk bejött ez a párosítás! Ha te is így vagy ezzel, és szívesen kipróbálnál sötét rúzsokat, itt már megmutattuk, hogyan használd őket!

Lily James, Millie Brady Forrás: AFP

Ki volt a csinosabb?

Ékszerezz!

A rövid hajhoz érdemes mindig fülékszert választani: bár általában azt mondjuk, ne kombináld a méretes fülbevalót feltűnő láncokkal, Kirsten Dunst színésznő mégis remekül megoldotta a dolgot. Busy Phillips a szemfestékéhez választott ékszert, ami talán kissé túl hangsúlyosra sikeredett.

Kristen Dunst, Busy Phillips Forrás: AFP, Northfoto

Ki választott ügyesebben ékszert?

Új stylistot, de azonnal!

A bájos Chloe Grace Moretznek a héten sikerült a nagyi szekrényéből felöltöznie – tetőtől talpig. Nincs baj a vintage holmikkal, de egy-egy ilyen darab bőven elég! A fekete-fehér ruhára pedig nem nagyon találunk szavakat...

Chloe Grace Moretz Forrás: Northfoto

Chloe Grace Moretz melyik szettje sikerült jobban?

Comb vs. dekoltázs

Penélope Cruz álomlábait vitte el a héten egy díjátadóra, Jennifer Lopez pedig dekoltázst villantott, nem is akármilyet. Sok vagy kevés? Döntsétek el ti!

Penélope Cruz, Jennifer Lopez Forrás: AFP, Northfoto

Ki volt a csinosabb?

Csíkok, nagy klasszikusok és francia, másképp - körömtrendek 2016-rahttp://www.life.hu/trend/20160121-koromtrendek-2016-ra-francia-manikur-maskepp-extrem-megoldasok.htmlImádod az érdekes körmöket, és szívesen készítenél magadnak valami egészen különlegeset? 2016-ban a klasszikusok mellett hódítanak a csíkok, minden mennyiségben. Mutatjuk is kedvenc idei manikűrtrendjeinket! Trend--Már csak az üvegcipellő hiányzik: álomruhák a 2016-os báli szezonrahttp://www.life.hu/trend/20160118-bali-ruhak-2016-ra-fast-fashion-es-magyar-tervezok.htmlNyakig benne vagyunk a báli szezonban, ha pedig te is hivatalos vagy egy jeles eseményre, akkor bizony itt az ideje kigondolni, mit viselj a nagy napon. De vajon illik rövid ruhát viselni egy bálban? Mi a helyzet a fazonokkal, a kiegészítőkkel, és mik a legnagyobb stílusbakik? Erről is kérdeztük Szemes Nóra személyi stylistot. Trend--Bikini helyett nyakig beöltözve: ilyen, amikor nem szexizik Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/trend/20160116-mihalik-eniko-nyakik-beoltozve-street-style-stilusban.htmlEnikőtől mostanában megszoktuk a szenzációs bikinis fotókat, épp ezért is volt szokatlan a nemrég posztolt, hétköznapi stílusú fotója. TrendOrigoA hónap színe: a törtfehérhttp://www.life.hu/trend/20160113-divat-es-trend-a-honap-szine-a-tortfeher-igy-viseld.htmlKi mondta, hogy télen nem lehet világos színeket viselni? Pedig a hűvös, ködös napokon érdemes nem csak feketébe, szürkébe, barnába bújni; ilyenkor is bátran dobd fel a szettedet világos holmikkal. A törtfehér nagyon sokaknak jól áll, de ha úgy érzed, nem passzol különösebben a bőröd színéhez, viselheted kiegészítőként is. Most pedig jöjjön egy kis inspiráció! TrendOrigo5 sminktrükk, amit mindenképp próbálj ki 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20160113-larion-oscar-tippjei-5-sminktrukk-amit-mindenkepp-probalj-ki-2016-ban.htmlÚgy döntöttél, idén jobban odafigyelsz a sminkedre, és szeretnéd színesíteni a palettát? Szívesen kipróbálnál új dolgokat a sminkelésben? Larion Oscar megmutatja, mi az az 5 trükk, amiket érdemes lesz idén megtanulnod! TrendThinkstockDobd fel az unalmas januárt egy bohókás téli manikűrrel!http://www.life.hu/trend/20160111-teli-manikur-januarra-igy-keszitsd-el.htmlA januárt sokan hívják az év hétfőjének, ugyanis az ünnepek elmúltával morcosabbak, kedvetlenebbek lehetünk, így ilyenkor jól jön egy kis pluszvidámság. Megmutatom, hogyan lehet egyszerűen cuki manikűrt készíteni, csupán pár eszköz segítségével, ami jó kedvre derít a hideg, téli napokon is! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.