Helen Mirren divatmustra heti stílusmustra mustra Cate Blanchett Chloe Sevigny Meryl Streep Lily James
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavasszal a sztárok is egyre jobban ragyognak. Bár az élénk színű szettek még nem kerültek elő a gardróbjukból, néhány igazán szuper ruhakölteményt láthattunk a héten. Íme, a Life.hu heti stílusmustrája. 

Klasszikus darabok

Cate Blanchett és Sigourney Weaver nem bonyolították túl a dolgot, már ami az öltözködést illeti. Felül világos, alul sötét, ez minden helyzetben beválik. Ahogy Cate Blanchett nagy medálos nyaklánccal, úgy Weaver csinos derékövvel tette különlegesebbé a klasszikus szetteket.

Apró bakik

Olga Kurylenko szoknyája imádnivaló, és a hozzá választott egyszerű pólója is jó döntés volt, de arról már elfeledkezett, hogy mennyire nem csinos, ha átlátszik az ember fehérneműje, ami történetesen egy fehér, béna pamutmelltartó. Chloe Sevigny ruhájával szintén semmi gond, de az a csizma katasztrófa...

A hét fekete-fehér kedvencei

Emily Ratajkowski és Willow Shields is tudja, hogy a fekete-fehér kombinációval nem lehet mellényúlni. Emily ruhájában az arany részletek gyönyörűek, Willow szoknyája nagyon különleges.

Érett nők divatoznak

Meryl Streep mostanában igazi stílusikon lett, szuper ruhákat választ a színésznő, akár nadrágban, akár szoknyában vonul a vörös szőnyegen. Ezúttal fényes, maszkulin szettben mutatta meg, hogyan lehet egy nő 60 fölött is dögös. Ki ne akarna 69 évesen Helen Mirren lenni? A színésznő annyira eltalálta, mi áll jól neki, hogy mi csak tátottuk a szánkat, mikor megláttuk a Carmen Marc Valvo ruhában.

A hét legszebbje

Lily James a Hamupipőke premierjén mutatta be azt a ruhát, amiről minden lány azóta álmodik, hogy először meghallgatta kedvenc királylányos meséjét. A ruhacsodát Ellie Saab tervezte, és egyszerűen nincs más szó rá, mint tökéletes.

Forrás: AFP, Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.