Hírességek, akiket családon belüli erőszakkal vádoltak

Charlie Sheen Nicolas Cage Sean Penn feleség Mel Gibson Carmen Electra agresszív családon belüli erőszak család sztárok férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oscar- és Emmi-díjas színészek, sikeres sportolók és csupa-csupa olyan híresség, akikről a rajongók hajlamosak csak szépet és jót gondolni. Egy világsztár élete azonban nem csak játék és mese, ők is gyarló emberek, akiknek múltjában gyakran sötét titok lappang. 

Charlie Sheen

A Két pasi meg egy kicsi című sorozat egykori sztárjával kapcsolatban már nem igazán tud meglepődni az ember. A jelenleg betegsége okán felkapott Sheent 2009-ben tartóztatták le családon belüli erőszak vádjával, a gyanú szerint a színész egy veszekedés után megtámadta és fojtogatni kezdte akkori feleségét, Brooke Muellert. De nem ez volt az első bántalmazási ügye, 1996 decemberében már egyszer letartóztatták, és azzal vádolták, hogy megtámadta barátnőjét dél-kaliforniai otthonában. Akkor kétévi próbaidőre bocsátották.

Forrás: AFP

Carmen Electra

A modellből lett színésznőt és egykori férjét, az NBA-sztár Dennis Rodmant 1998-ban tartóztatták le, miután összeverekedtek egy szállodában. Mivel egyikőjük sem szenvedett súlyos sérülést, már másnap délután kiengedték őket, 2500 dolláros óvadék ellenében.

Forrás: AFP/Slaven Vlasic

Mel Gibson

2010-ben Mel Gibson ellen indult rendőrségi eljárás, miután egykori barátnője és gyermekeinek anyja, Oksana Grigorieva azt állította, hogy Gibson olyan szinten bántalmazta, hogy egyszer agyrázkódást kapott, egy másik alkalommal pedig egy fogát is elvesztette, és életveszélyesen megfenyegette. Mel Gibson végül megúszta próbaidővel az ügyet, és állítólag az egyéves kötelező indulatkezelési terápiát is teljesítette.

Forrás: AFP/Michal Cizek

Sean Penn

Bár mára már sokan elfelejtették, de bizony Sean Penn-nek sem makulátlan a múltja. 1988-ban akkori feleségét, azaz Madonnát bántalmazta, meglehetősen brutálisan. Penn egy baseballütővel verte meg az énekesnőt, aki sérülései miatt kórházba is került. A színész bűnösnek vallotta magát, de a vádakhoz képest kisebb mértékben, és végül nem kellett börtönbe mennie.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Nicolas Cage

A New Orleans-i rendőrség 2011-ben vette őrizetbe a színészt, miután részegen üvöltözött feleségével az utcán. Később nemcsak családon belüli erőszak, hanem gyerekbántalmazás ügyében is nyomozni kezdett a rendőrség, ugyanis Cage nemcsak feleségét bántotta, hanem 5 éves kisfiának is sérüléseket okozott őrjöngése közben.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys
Csak szerelem és más semmi - Önmegtartóztatás a 21. századbanhttp://www.life.hu/csalad/20160121-verba-barna-es-abbe-lewis-a-rising-star-enekesi-fiatalon-osszehazasodtak.htmlKét nem mindennapi fiatal nem mindennapi szerelme. Az amerikai származású Abbe Lewist és a szegedi Verba Barnát a Rising Star című műsorban ismerte meg az ország. Ám számunkra nem csak karrierjük miatt volt fontos mérföldkő a tehetségkutató - a hírnév mellett a szerelem is a műsor közben talált rájuk.Család--"Nem akartam a gyerekeim nyakába varrni magam" - élet egy idősotthonbanhttp://www.life.hu/csalad/20160120-elet-egy-idosekotthonaval-interju-a-71-eves-klarival.htmlEgy gyűjtőhely, ahova a gonosz gyerek bedughatja idősödő szüleit. Egy elfekvő, ahol senki nem törődik az öregekkel. Ha idősotthonokról van szó az emberek fejében egy negatív, sőt kifejezetten nyomorúságos kép él, a rokonaikat ide száműző családtagokat pedig gyakran bélyegzik hálátlannak vagy nemtörődömnek. CsaládThinkstockElő a halloweeni jelmezeddel, itt a farsang!http://www.life.hu/csalad/20160119-farsang-vagy-halloween-a-farsang-tortenete.htmlItt a farsang, áll a bál – a magyar halloween, azaz a farsangi időszak vízkereszttől hamvazószerdáig tart, és hagyományosan vidám lakomák, bálok, mulatságok, népünnepélyek kísérik. A következőkben megpróbáltunk utánajárni, hogy honnan is eredeztethető a farsang története, és hogy a jelmezes beöltözésen kívül, van-e közös gyökere a kelta halloween ünnepével. Család--A világ legsikeresebb asszonyai: Yao Chenhttp://www.life.hu/csalad/20160118-a-vilag-legsikeresebb-asszonyai-yao-chen-kinai-szineszno.htmlHogy mi kell ahhoz, hogy egy nő sikeresnek, befolyásosnak mondhassa magát, és hogy a világ is ezt gondolja róla? Sorozatunk következő szereplője amellett, hogy Kína egyik legfelkapottabb színésznője, több mint 77 millió internetes követővel büszkélkedhet, sőt,ő az ENSZ Menekültügyi Főbiztosának első kínai, jótékonysági nagykövete. CsaládOrigoHírességek, akik idén töltik be 70. évükethttp://www.life.hu/csalad/20160114-sztarok-akik-2016-ban-toltik-be-a-70-eletevuket.htmlA 2016-os év számos legendás színész, tehetséges énekes és ismert politikus számára jelent mérföldkövet: a hírességek egy generációja bizony hivatalosan is nagypapa és nagymama korba fog lépni. CsaládAFPSztárok elfeledett ikertestvéreihttp://www.life.hu/csalad/20160108-hiressegek-akiknek-van-egy-nem-hires-ikertestvere.htmlHollywood legismertebb ikerpárja kétségkívül Ashley és Mary-Kate Olsen. És bár a lányok igazából kétpetéjű ikrek, mégis egészen huszonéves korukig szinte egymás tükörképei voltak. Az egykori cserfes kislányok arca azonban mára teljesen eltorzult, a sok plasztikai beavatkozás miatt a testvérek egyre kevésbé hasonlítanak egymásra. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.