Oscar- és Emmi-díjas színészek, sikeres sportolók és csupa-csupa olyan híresség, akikről a rajongók hajlamosak csak szépet és jót gondolni. Egy világsztár élete azonban nem csak játék és mese, ők is gyarló emberek, akiknek múltjában gyakran sötét titok lappang. 

Charlie Sheen 

A Két pasi meg egy kicsi című sorozat egykori sztárjával kapcsolatban már nem igazán tud meglepődni az ember. A jelenleg betegsége okán felkapott Sheent 2009-ben tartóztatták le családon belüli erőszak vádjával, a gyanú szerint a színész egy veszekedés után megtámadta és fojtogatni kezdte akkori feleségét, Brooke Muellert. De nem ez volt az első bántalmazási ügye, 1996 decemberében már egyszer letartóztatták, és azzal vádolták, hogy megtámadta barátnőjét dél-kaliforniai otthonában. Akkor kétévi próbaidőre bocsátották. 

Forrás: AFP

Carmen Electra

A modellből lett színésznőt és egykori férjét, az NBA-sztár Dennis Rodmant 1998-ban tartóztatták le, miután összeverekedtek egy szállodában. Mivel egyikőjük sem szenvedett súlyos sérülést, már másnap délután kiengedték őket, 2500 dolláros óvadék ellenében. 

Forrás: AFP/Slaven Vlasic

Mel Gibson

2010-ben Mel Gibson ellen indult rendőrségi eljárás, miután egykori barátnője és gyermekeinek anyja, Oksana Grigorieva azt állította, hogy Gibson olyan szinten bántalmazta, hogy egyszer agyrázkódást kapott, egy másik alkalommal pedig egy fogát is elvesztette, és életveszélyesen megfenyegette. Mel Gibson végül megúszta próbaidővel az ügyet, és állítólag az egyéves kötelező indulatkezelési terápiát is teljesítette. 

Forrás: AFP/Michal Cizek

Sean Penn

Bár mára már sokan elfelejtették, de bizony Sean Penn-nek sem makulátlan a múltja. 1988-ban akkori feleségét, azaz Madonnát bántalmazta, meglehetősen brutálisan. Penn egy baseballütővel verte meg az énekesnőt, aki sérülései miatt kórházba is került. A színész bűnösnek vallotta magát, de a vádakhoz képest kisebb mértékben, és végül nem kellett börtönbe mennie. 

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Nicolas Cage

A New Orleans-i rendőrség 2011-ben vette őrizetbe a színészt, miután részegen üvöltözött feleségével az utcán. Később nemcsak családon belüli erőszak, hanem gyerekbántalmazás ügyében is nyomozni kezdett a rendőrség, ugyanis Cage nemcsak feleségét bántotta, hanem 5 éves kisfiának is sérüléseket okozott őrjöngése közben. 

Forrás: AFP/Gabriel Bouys