Merészen új színek kerülnek fókuszba 2016-ban. Nagyon izgalmas és előremutató a szezon frissítően vibráló árnyalatokban gazdag színkavalkádja. Ha még nem tetted, most ideje váltani – Larion Oscar elárulja, melyek lesznek a legütősebb árnyalatok az idén.  

A derűskék és a rózsakvarc mellett ebben a szezonban itt lesz még a szürkéslila, a barack, a jegeskávé, a fiestapiros, a kagylóhéj, a petrolkék, a zöld villanás, valamint a boglárkasárga. 

Ha friss hatásokra törekszel, akkor érdemes kipróbálni a sárgát zölddel kombinálva, a derűskéket a petrolkékkel, a szürkéslilát a kagylóhéjjal. 

Forrás: Thinkstock

A finoman újító szemsminkekhez jól passzolnak majd a barack, a nude és a fiestapiros ajakrúzsok, illetve szájfények. Ha a szezon nude árnyalatai állnak hozzád közel, nappali sminkként próbáld ki a jegeskávét egy hidegbarna kombinációban. 

Ideális még a kagylóhéj-bronz párosítás. 

Különleges alkalmakra bátran válaszd a petrolkéket sárgával vagy a szürkéslilát feketével párosítva; nagyon izgalmas füstös hatású szemfestésed lehet ezekkel a trendi árnyalatokkal. 

A szemhangsúlyos sminkhez jól illik a rózsakvarc-, a jegeskávé- vagy akár a barackárnyalatú ajakrúzs is. Trendi lehetsz a szezon friss árnyalataival úgy is, ha szimplán a tetszőlegesen választott színnel körbekontúrozod a szemedet, így érzékeltetve a színt, és ehhez illeszted a rúzs színét. 

Kontrasztosan használva a szezon új színeit egyszerűen fenséges lesz a megjelenésed. Ragyogj ki a tömegből 2016 legújabb trendszíneivel!