Indítsd stílusosan az új évet! Szuper sminktrükk januárra

2016.01.01. 18:13

Mondj búcsút a csillámporoknak, a ragyogásnak legalább a báli szezonig, de ne félj új dolgokkal kísérletezni! Larion Oscar sminkmester megmutatta januári sminktrükkjét - próbáld ki!

Ártatlanul érzéki lehetsz az aktuális trendszínekkel! Ebben a szezonban két fő árnyalat határozza meg az új lendületet; a rózsakvarc és a derűs kék. Mindenképp próbáld ki őket! Alkalmazhatod mind a kettőt a szemsminked elkészítéséhez, hiszen fantasztikus együtt ez a két árnyalat.

Forrás: Thinkstock

Ha hideg típusba tartozol, akkor erősíts a babakékkel! Tedd a mozgó szemhéjad egészére a színt, majd mehet a hamvas rózsa a mélyítővonalra. Szempilláidat fekete szempillaspirállal fesd ki hozzá. Jól passzol a sminkhez a rózsás árnyalatú ajakrúzs, de az élénkebb pinkkel még dögösebb lehet a megjelenésed.

Ha meleg bőrszíned van, akkor a mozgó szemhéjadra a rózsakvarc árnyalatot tedd, és az alsó pillasorhoz használd a derűs kéket. Dúsítsd szempilláidat fekete szempillaspirállal, ajkaidat a mályva vagy a hideg tónusú lilás ajakrúzsokkal fesd.

Forrás: Thinkstock

Ha nem vagy elég bátor, akkor érzékeltetheted finoman is, hogy trendi vagy. Ragaszkodsz a jól bevált barna és bézs kombóhoz? Ám legyen! Tedd a mozgó szemhéjadra a bézs színt, majd mélyítsd a szempillatövet alul-felül a hideg barnával. Szépen, kontúrmentesen satírozd össze a színeket, hogy fedjék egymást, majd tetszőlegesen választva akár a derűs kék, akár a rózsakvarc árnyalatú szemceruzával emeld ki a vízvonaladat, és máris naprakész lett a sminked.

Szempilláidat akár mélybarnával, de akár a jolly joker fekete szempillaspirállal is hangsúlyozhatod. Ha ezt a finom megoldást választottad, ajkad legyen rózsás árnyalatú, harmonizálva az arcpirosítód színével. Ragyogj!

Larion Oscarsminkszépségápolás