Kiderült! Csobot Adél kisfiút hord a szíve alatt

esküvő Csobot Adél terhesség apasági nyilatkozat Istenes Bence fiú apás szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő és párja, Istenes Bence, már alig várják a trónörökös érkezését, ám gyermekük keresztnevén még törik a fejüket.

Csobot Adél elárulta, Bencével madarat lehetett volna fogatni, úgy örült, amikor kiderült, hogy kisfia lesz. Mindig arról álmodozott ugyanis, hogy először egy fia, aztán egy kislánya lesz - írja a Story magazin, melyben azt is elárulta a boldog pár, hogy apás szülést terveznek.

Forrás: Instagram/adelcsobot

„Bence bent lesz velem a szülőszobán. Ez nem csak azért jó, mert erőt meríthetek belőle, hanem mert megható érzés, hogy ezt az élményt közösen fogjuk megélni" – mondta Adél.

Bence arról is beszélt, hogy apasági nyilatkozatot kell tennie, mert egyelőre nem házasodnak össze. „Kitöltjük majd a papírokat, emiatt nem fogunk a szülés előtt összeházasodni. Majd, ha úgy érezzük, hogy itt az ideje, akkor esetleg. De az esküvő egyelőre nem szerepel a terveink között" – mondta Bence.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.