Megmutatta kisfiát a One Direction énekese, Louis Tomlinson - Fotó!

fotó kisfiú kisbaba One Direction Louis Tomlinson család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves énekes a világhírű fiúbanda első apukája. Persze rettenően büszke, így egy képet is megosztott gyermekéről a rajongói oldalán. 

A brit szupersztár és egykori párja, Briana Jungwirth babája egy héttel ezelőtt látta meg a napvilágot. A sztár a közös fotón felül még a csöppség nevét is megosztotta a rajongókkal, ami nem más mint, Freddie Tommo. Gratulálunk!

Louis Tomlinson és kisfia Forrás: Instagram/louist91

Sosem látott fotó került elő Sebestyén Balázsról http://www.life.hu/csalad/20160128-sebestyen-balazs-gyermekkori-fotojatol-te-is-elolvadsz-igy-meg-nem-lattad-a-musorvezetot.htmlA műsorvezető az évek alatt számtalan alkalommal mesélt a gyermekkoráról a reggeli rádióműsorban, de képet eddig még nem csatolt az élményekhez. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoKiderült! Csobot Adél kisfiút hord a szíve alatthttp://www.life.hu/csalad/20160128-csobot-adel-enekesno-kisfiut-hord-a-szive-alatt-istenes-bence-nagyon-orult-a-hirnek.htmlAz énekesnő és párja, Istenes Bence, már alig várják a trónörökös érkezését, ám gyermekük keresztnevén még törik a fejüket. Család--Szívdöglesztő pasik lettek Pamela Anderson fiaibólhttp://www.life.hu/csalad/20160127-pamela-anderson-fiai-brandon-lee-es-dylan-lee-mar-igazi-ferfiak-lettek.htmlA színésznő és Tommy Lee két közös fia már nem kicsik többé. Igazi férfiak lettek a bátyókból. Család--Montessori-pedagógia – Így válik majd György hercegből boldog és öntudatos felnőtthttp://www.life.hu/csalad/20160126-gyorgy-herceg-brit-tronorokos-montessori-ovodaba-jar-montessori-pedagogia.htmlEgész Anglia lázban ég a kis György herceg óvodai tanulmányai miatt. Na nem azért aggódnak, vajon elég ügyes lesz-e a trónörökös az óvodai foglalkozásokon, az elszánt angol szülők azon munkálkodnak, hogy valahogy a saját csemetéjüket is bejutassák abba az oviba, ahova a herceg jár. Minden szülő György herceget szeretné gyermeke legjobb barátjának. Család--Elolvadtunk Sarka Kata gyermekkori fotójátólhttp://www.life.hu/csalad/20160127-sarka-kata-tunderi-gyermekkori-fotot-posztolt-magarol.htmlSarka Kata is csatlakozott ahhoz a Facebookon terjedő játékhoz, melynek során régi képeket kell közzé tenniük magukról a résztvevőknek. A LifeNetwork műsorvezetője egy tündéri gyermekkori fotóval örvendeztette meg követőit. Család--Céline Dion nem jelent meg testvére temetésénhttp://www.life.hu/csalad/20160127-celine-dion-nem-jelent-meg-testvere-temetesen.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, férje után két nappal az énekesnő egyik testvére is feladta a harcot a rákkal szemben. Céline Dion meglepő módon nem vett részt a temetésén. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.