Ágyhoz kötve, súlyos betegen fekszik a magyar díva Bel Air-i otthonában. A férje még nem mondta el neki, hogy lánya már egy éve nincs köztük - attól fél ugyanis, hogy megölné a hír.

Gábor Zsazsa egyetlen lánya már egy éve meghalt stroke következtében, de a magyar díva még mindig nem tudja, hogy elvesztette gyermekét. Zsazsa állítólag nagyon rossz állapotban van, de a férje hét lakat alatt őrzi - írja a Best magazin. 

Forrás: AFP

Hollywood leghíresebb magyarjának egy szem gyermeke, Francesca egy éve, 67 éves korában halt meg. Zsazsa jelenlegi férje, Frederick von Anhalt már akkor elhatározta, hogy soha nem fogja közölni vele a rossz hírt.

“Soha nem fogom megmondani neki, hogy a lánya nincs többé. Nemcsak összetörné a szívét, de meg is ölné ez a hír. Magas a vérnyomása, még agyvérzést kapna "- jelentette ki a 72 éves Frederick. 

Forrás: Northfoto

Gábor Zsazsáról már 10 éve egyfajta gyámként gondoskodik férje. Az egykor tündöklő sztárt rengeteg baleset és betegség érte élete során, mára már magatehetetlenné vált. A rossznyelvek szerint Frederick - aki gyakori vendége a hollywoodi partiknak - alig várja már, hogy a teljes vagyon rászálljon.