Elképesztően nézett ki A Dalban Zséda

Zséda A Dal 2016 öltözék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sikeres énekesnő tüneményesen festett A Dal szombat esti elődöntőjében. 

Jópofa felsőben, loknis hajjal foglalt helyet az énekesnő A Dal zsűrijében, és nem túlzás azt állítani, hogy lenyűgöző volt. Meg is mutatjuk nektek:

Forrás: A Dal

Ha kíváncsiak vagytok arra, miként nézett ki az első elődöntőben Zséda, azt itt találod.

Így festett Cindy Crawford modellkarrierje kezdeténhttp://www.life.hu/trend/20160109-igy-festett-cindy-crawford-modellkarrierje-kezdeten.htmlKamaszkori fotóját osztotta meg az Instagramon a még ma is gyönyörű Cindy Crawford. Trend--Smink nélkül mutatta meg arcát Rubint Rékahttp://www.life.hu/trend/20160108-szemmutete-miatt-smink-nelkul-mutatta-meg-arcat-rubint-reka-thaifoldon.htmlAhogy már írtunk róla, Rubint Réka családjával Thaiföldön nyaral. A fitneszmami megmutatta, milyen az, amikor a tenger istennőjeként falatnyi bikiniben pózol, de ezúttal olyat is mutatott követőinek, amit nem mindennap láthatnak: smink nélküli arcát. TrendOrigoRafinált szabású ruhában kívánt boldog új évet Voksán Virághttp://www.life.hu/trend/20160101-facebookjan-kivan-boldog-uj-evet-voksan-virag.htmlUgye, férfiak, ti is szívesen koccintanátok a kebelcsodával...TrendOrigoEgy szál ingben szexizik Sarka Kata http://www.life.hu/trend/20151219-egy-szal-ingben-szexizik-sarka-kata.htmlElképesztően dögös fotót osztott meg követőivel Sarka Kata. A képet alig egy nap alatt több mint kétezren lájkolták, és ezt nem is csodáljuk. TrendGöndör hajjal fotózkodott VV Gigihttp://www.life.hu/trend/20151227-gondor-hajjal-fotozkodott-vv-gigi.htmlBár a kép nem mostani, mi még nem láttuk, és úgy gondoltuk nektek is megmutatjuk. TrendOrigoGöndör hajjal fotózkodott VV Gigihttp://www.life.hu/trend/20151227-gondor-hajjal-fotozkodott-vv-gigi.htmlBár a kép nem mostani, mi még nem láttuk, és úgy gondoltuk nektek is megmutatjuk. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.