Maxiszoknyában vezette A Dalt Tatár Csilla

Forrás: TMC/Tatár Csilla -
A Dal 2016 Tatár Csilla maxiruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg a múlt szombaton combvillantós miniben állt A Dal színpadára Tatár Csilla, addig most földigérő ruhát választott. 

Csillának, aki a szülés után máris megszabadult súlyfeleslegétől, mindkettő nagyon jól áll, pedig korábban arról is beszélt, édesanyaként másképp fog kinézni, mint tavaly. Nos, ez igaz, ugyanis a boldogságtól egészen kivirult és sugárzóbb, mint valaha. „Húsz kilót híztam a terhességem alatt és 15 kilót már le is adtam. Egyáltalán nem fogyókúráztam, hiszen még mindig szoptatok. A maradék öt kiló majd lemegy, de nem fogyókúrázom és nincs is erőm a súlyommal foglalkozni. Otthon a kisfiamat magamra szoktam kötni, úgy végzem a házimunkát és ez remekül tréningez. Nem fogok úgy kinézni A Dal 2016-os színpadán, ahogy tavaly, de ez nem is érdekel" - nyilatkozta a műsor indulása előtt Csilla.

Így festett A Dal második elődöntőjében:

Forrás: TMC/Tatár Csilla

Így pedig az elsőben:

Forrás: Facebook/ Tatár Csilla

Szerintetek maxiban vagy miniben csinosabb Csilla?

Elképesztően nézett ki A Dalban Zsédahttp://www.life.hu/trend/20160130-elkepesztoen-nezett-ki-a-dalban-zseda.htmlA sikeres énekesnő tüneményesen festett A Dal szombat esti elődöntőjében. Trend--Smink nélkül mutatta meg arcát Rubint Rékahttp://www.life.hu/trend/20160108-szemmutete-miatt-smink-nelkul-mutatta-meg-arcat-rubint-reka-thaifoldon.htmlAhogy már írtunk róla, Rubint Réka családjával Thaiföldön nyaral. A fitneszmami megmutatta, milyen az, amikor a tenger istennőjeként falatnyi bikiniben pózol, de ezúttal olyat is mutatott követőinek, amit nem mindennap láthatnak: smink nélküli arcát. TrendOrigoÚj frizura, falatnyi bikini - Így készült a szilveszterestére Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20160101-igy-keszult-a-szilveszter-estere-sarka-kata.htmlSarka Kata ledobta ruháját a szilveszteri készülődés közepette. Úgy gondolhatta, amíg készül az új frizura, kényelmesebben érzi magát bikiniben. Trend--Kiss Daniella nem jutott be a legjobbak közé a Miss World 2015-ös világversenyenhttp://www.life.hu/trend/20151219-kiss-daniella-nem-jutott-be-a-legjobbak-koze-a-miss-world-2015-os-vilagversenyen.htmlA Kínában megrendezett versenyen 2015 legszebb lányának a spanyol Mireia Lalaguna Royót választották. TrendFotó: Zsigmond László/Life.huGöndör hajjal fotózkodott VV Gigihttp://www.life.hu/trend/20151227-gondor-hajjal-fotozkodott-vv-gigi.htmlBár a kép nem mostani, mi még nem láttuk, és úgy gondoltuk nektek is megmutatjuk. TrendOrigoÍgy tündököl Nagy Nikoletta a Miss Universe verseny előrendezvényén - Friss fotók!http://www.life.hu/trend/20151219-igy-tundokol-nagy-nikoletta-a-miss-universe-verseny-elorendezvenyen.htmlA Miss World világverseny után egy nappal, vasárnap tartják a Miss Universe szépségversenyt. A Planet Hollywood kaszinószállodában már javában folynak az előzetes rendezvények, a fotók tanúsága szerint Nagy Nikoletta, a hazai győztes káprázatosan néz ki. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.