Katie Holmes bombaformában: Simán letagadhatna 10 évet!

fotó színésznő forgatás fiatalosság Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 37 éves sztár az Instagram-oldalán posztolt egy fotót magáról a legújabb filmje, az Touched With Fire egyik szünetében. Holmes nemcsak csinos, de igazán fiatalos is! 

A színésznő egy bipolerális zavarral küzdő nőt alakít, aki beleszeret egy szintén ezzel a betegséggel küzdő férfiba. A szövevényes sztori igazán izgalmasnak bizonyul, és már most sokan igazi díjesőt jósolnak neki. A fotón a sztár úgy néz ki, mint évekkel ezelőtt a Dawson és a haverokban.

Forrás: Instagram/katieholmes212

Katie Holmes randijaira is magával cipeli lányát, Surit

Katie Holmesnak hosszú időbe telt, mire válása után újra belevetette magát az ismerkedésbe, most azonban nagyon kiegyensúlyozottnak tűnik Michael Cavadias oldalán, akivel a hírek szerint már hetek óta randizgat.
Pamela Anderson fia az anyja nyomdokaiba lépetthttp://www.life.hu/trend/20160203-pamela-anderson-fia-dylan-jagger-lee-modellkedik-felmeztelenul.htmlA 18 éves Dylan Jagger Lee már igazi férfi lett, és természetesen modellkedésbe kezdett. Első kampányában máris félmeztelenül pózol a sztárcsemete. Trend--"A szépség csak jön és megy" - Hollywoodi sztárok, akik másként gondolkodnak az öregedésrőlhttp://www.life.hu/trend/20160201-hollywoodi-sztarok-akik-mashogy-gondolkodnak-az-oregedesrol.htmlA 21. században, amikor a 40 az új 30, és az 50 az új 40, minden arról szól, hogyan őrizhetjük meg a fiatalságunkat. Az állandó figyelem középpontjában álló hírességek még inkább úgy érzik, hogy 50 felett is 20-nak kell kinézniük, ami általában tragikusan szétplasztikázott külsőhöz vezet. Szerencsére Hollywoodban is akad néhány kivétel, aki máshogy gondolkodik az öregedésről! Trend--Igazi dáma lett Bódi Sylviből - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160202-bodi-sylvi-modellbol-igazi-dama-lett-a-velencei-karnevalon.htmlA modell a Velencei Karneválon mutatta meg, hogyan festene, ha több száz évvel ezelőtt született volna. Trend--Dögös ezüstróka lett Brad Pittbőlhttp://www.life.hu/trend/20160202-brad-pitt-hajat-szokere-es-oszre-festettek-uj-filmje-kedveert-alig-lehet-raismerni.htmlAz 52 éves színésznek szinte minden jól áll. Nem lett kevésbé szívdöglesztő ősz hajkoronával sem. Trend--Kate Hudson bebizonyította, hogy az alváshoz azért még felöltözikhttp://www.life.hu/trend/20160202-kate-hudson-szineszno-pizsamaban-szelfizett.htmlA mostanában előszeretettel vetkőző színésznő ezúttal talpig felöltözve mutatta meg követőinek képmegosztó oldalán, hogyan bújik ágyba. Trend--Közeledik az Oscar-gála – Indul a stylistok harca a vörös szőnyegen!http://www.life.hu/trend/20160129-stylistok-harca-a-voros-szonyegen-vilagsztarok-ruhai.htmlTúl vagyunk a Golden Globe-on, ám még csak most jön a java: épp egy hónap van hátra az Oscar-gáláig, ahol szinte fontosabb, hogy ki mit visel, mint egy divathéten. A stylistoknak a következő hetek kőkemény harcokkal telnek majd! TrendNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.