Lena Pierce 14 évesen adott életet gyermekének, de az állam elvette tőle a kislányt. Több évtizednyi keresés után azonban most újra egymásra találtak!

82 év után találkozhatott újra Betty Morrell és anyja, Lena Pierce. Az asszony 14 évesen szülte meg a gyermeket 1993-ban egy uticai kórházban, de csak hat hónapig nevelhette. Az állam ugyanis túl fiatalnak találta Lenát az anyaságra, így elvették tőle a kicsit.

Lena PierceForrás: Youtube

A kislányt örökbe fogadták, és a nevét is megváltoztatták. Eva May-ről Betty Morrellre keresztelték. Betty egyedüli gyerekként élte az életét a Long Island-i családban, de elmondása szerint mindig is vágyott testvérekre- írja a Daily Mail.

Betty 21 évesen elvesztette az örökbefogadó szüleit, ekkor kezdte el felkutatni a szülőanyját. 60 évnyi keresés után sikerült rátalálnia. Mivel titkos örökbefogadásról volt szó, meglehetősen nehéz dolga volt. Az egyik nagynéni viszont elárulta neki az eredeti nevét, és azt, hogy Uticában született. Rengeteg telefonhívás árán pedig sikerült a születési anyakönyvi kivonatát is megszereznie. 

Betty MorrellForrás: Youtube

Az unokája és az internet is a segítségére volt, így tudta Lena Pierce egyik lányával, Millie-vel felvenni a kapcsolatot. Annyi küzdelem, és keresés árán, a múlt hónapban találkozhatott 82 év után először anya és lánya New Yorkban.

Kiderült, hogy a 94 éves anya, Lena Pierce kétszer is férjhez ment, és hét gyermeknek adott életet, de rengeteget gondolt elsőszülött lányára. Mindig remélte, hogy egyszer újra láthatják egymást, és most legnagyobb álma valóra válhatott. Betty -aki ma már 82 éves - pedig örül, hogy van családja, és vannak testvérei, így már soha nem lesz egyedül.