Lindsay Lohan Woody Harrelson börtön sztárok Hollywood letartóztatás Drew Barrymore ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem minden hírességnek volt fenékig tejfel a gyermekkora, sőt! Egy-egy balhés, erőszakos szülő igencsak meg tudja keseríteni a család életét. Most olyan sztárok következnek, akiknek az édesapja anno a börtön is megjárta.

Lindsay Lohan

Lindsay New Yorkban született 1986. július 2-án, Michael és Dina Lohan első gyermekeként. Édesapja, Michael Lohan évtizedekig rendszeres visszatérője volt a börtönnek: 1990-ben bennfentes kereskedelem miatt kerül rács mögé, 1997-ben a próbaidő megsértése miatt, 2004-ben ittas vezetés és erőszakos viselkedés miatt. Emellett – a szintén balhés életű – Lindsay többször nyilatkozott arról, hogy gyerekkorában az apja sokszor bántalmazta az édesanyját is: „Az apám hol velünk volt, hol otthagyott minket. Volt, hogy eltűnt három napra, és amikor visszajött, féltünk attól, hogyan is fog viselkedni. Sokszor próbáltam megvédeni a testvéreimet és az édesanyámat.”

Forrás: AFP

Drew Barrymore

Drew Barrymore gyerekkora sem volt egy leányálom. Apja, John Drew Barrymore többször is börtönbe került az 1950-es és 60-as években kábítószer-használat és családon belüli erőszak miatt. Első feleségét Carát, többször is bántalmazta.

Forrás: AFP, Wikipédia

Woody Harrelson

A színész édesapja a fél életét rácsok mögött töltötte. Voyde Charles Harrelsont először 1973-ban ítélték el gyilkosságban való részvétel miatt: 1968-ban részt vett egy Sam Degelia nevű férfi megölésében. A büntetése 15 év börtön volt, de jó magaviselet miatt öt év után, 1978-ban szabadon engedték. Nem kellett volna. Egy évre rá ugyanis megölte John H. Wood kerületi bírót. A második eset után már életfogytiglani börtönbüntetés volt az ítélet, 2007-ben végül a rácsok mögött hunyt el.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.