Így ficánkol Jessica Bielen 10 hónapos kisfia

kisfiú Jessica Biel Instagram gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hetedik mennyország és a Valentin nap színésznője egy ennivalóan édes fényképpel köszönt be követőinek képmegosztó oldalán.

Hajmosás, öltözködés és viháncolás a gyerekkel - Jessica Biel Instagram oldalán osztotta meg rajongóival, hogyan is zajlik náluk egy átlagos reggel.

Forrás: Instagram/Jessica Biel

Justin Timberlake felesége, aki tavaly áprilisban adott életet kisfiának, Silas Randallnak, a látszólag kissé kaotikus állapotok ellenére is elképesztően jól néz ki a fotón, a kis Silas pedig igazi kis tünemény lehet.

Hat év börtönre ítélhetnek egy nőt, mert nem takarít otthon http://www.life.hu/csalad/20160204-nem-hajlando-takaritani-es-fozni-a-ferje-most-feljelentette-bortont-is-kaphat-a-haziasszony.htmlEgy olasz férfi "a család elhanyagolásának" vádjával feljelentette a feleségét, aki szerinte nem főz és takarít eleget. Család--Nyílt levél egy felnőtt fiúhoz, aki képtelen megállni a saját lábánhttp://www.life.hu/csalad/20160204-egy-elkeseredett-edesanya-nyilt-levele-felnott-fiahoz.htmlAz alábbiakban annak az elkeseredett édesanyának a levelét közöljük, akinek a felnőtt fia még harminc éves kora után is képtelen a saját lábán megállni, és boldogulni az életben. Család--Gyereket tervez Sofia Vergara és Joe Manganiellohttp://www.life.hu/csalad/20160204-sofia-vergara-szineszno-es-joe-manganiello-szinesz-gyereket-terveznek.htmlIlyen géneket kár lenne nem tovább örökíteni! Családbővítésen gondolkodik Hollywood legszexibb álompárja. Család--A világ legsikeresebb asszonyai: Taylor Swifthttp://www.life.hu/csalad/20160202-a-vilag-legsikeresebb-noi-sorozat-taylor-swift-amerikai-enekesno.htmlMindössze 26 évesen választották a világ egyik legbefolyásosabb nőjének, de volt már az év dalszerzője is, továbbá 6 Grammyvel és 10 American Music Awards díjjal is büszkélkedhet. A világ legsikeresebb asszonyai sorozatunk következő részében Taylor Swift amerikai énekesnő életútját járjuk körbe. Család--Ryan Reynolds nehezen szokta meg az apaságothttp://www.life.hu/csalad/20160203-ryan-reynolds-oszinten-vallott-az-apasag-nehezsegeirol.htmlA színész őszintén vallott a nehézségekről, amit a szülővé válás okozott. A sztárnak meg kellett tanulnia, hogyan kezelje a jelentős változásokat az életében. Család--Szívszorító! Óvodában kell élnie a kisfiúnak, mert elhagyták a szülei http://www.life.hu/csalad/20160203-elhagytak-a-szulei-egy-ovodaban-kell-elnie-a-kisfiunak-szivszorito-tortenet-egy-gyerekrol.htmlXiao Xia tavaly töltötte be a kilencedik életévét. Bár egy nagyon okos, és szép gyerek, a jelek szerint a családjának mégsem kell. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.