hétvégi ház család Velencei-tó nyaraló Bangó Margit eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta az Édes élet stábja Bangó Margit lányáéknál is forgat, egyre szűkebbnek érzi a családi fészket az énekesnő.

Bangó Margit lánya, Tina családjával együtt él budapesti házában: a szülők két gyermekükkel együtt az énekesnő telkén álló épületben lakik, ám Bangó Margit is belátta, már jócskán kinőtték az otthonukat. Kiváltképp, amióta a TV2 Édes élet című műsor stábja is megjelent náluk.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt
Johnny Depp bevallotta, hogyan szeretett bele feleségébe, Amber Heardbehttp://www.life.hu/intim/20160206-johnny-depp-szinesz-igy-szeretett-bele-felesegebe-amber-heardbe.htmlAmikor Johnny Depp először találkozott Amber Hearddel, már akkor tudták, hogy valami igazán különleges dolog van közöttük. Intim--Kiderült, ki után kapta a nevét Ryan Reynolds és Blake Lively közös lányahttp://www.life.hu/csalad/20160205-ryan-reynolds-es-blake-lively-kislanya-james-a-szinesz-edesapja-utan-kapta-a-nevet.htmlNemrég maga a sztárapuka árulta el, miért kapta kislánya a meglehetősen fiús hangzású James keresztnevet. Család--Váratlanul elhunyt Kőrösi Zoltán íróhttp://www.life.hu/news/20160205-meghalt-korosi-zoltan-iro-forgatokonyviro-szerkeszto-dramaturg.htmlAz Origo információi szerint infarktus okozta a halálát Kőrösi Zoltánnak. 54 éves volt. NewsOrigoVér, verejték és könnyek - Különleges fotósorozat a szülés csodájárólhttp://www.life.hu/csalad/20160203-fotosorozat-a-szules-csodajarol-leilani-rogers-fotografustol.htmlA szülés egyike azon témáknak, amelynek örömét és fájdalmát a mai napig nehezen tudjuk szavakba önteni. Egy texasi fotográfus realisztikus sorozatban dokumentálta ezt a csodálatos, ugyanakkor fájdalmas tapasztalatot 60 édesanyán keresztül. Család--Kern András: "Öreg ember ne szexeljen"http://www.life.hu/sztarok/20160206-kern-andras-szinesz-szerint-oreg-ember-mar-ne-szexeljen-filmekben.htmlLiptai Claudia beteg volt, amikor Kern Andrással a Gondolj rám című új mozifilmjük csókolózós jelenetét forgatták, ám a színészt elmondása szerint nem csupán ez zavart a közös munka közben. TV + Sztárok--György herceg már be is illeszkedett az új környezetbehttp://www.life.hu/csalad/20160203-gyorgy-herceg-beilleszkedett-az-ovodaba.htmlA hírek szerint imád óvodába járni Katalin hercegné és Vilmos herceg legidősebb gyermeke, aki hamar megbarátkozott az új napirendjével, társaival és a pedagógusokkal. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.