Sztárok stílusa: Ónodi Eszter

Fotó: Origo -
praktikum vagányság Ónodi Eszter stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Finom, nőies, mégis vagány – így írható le három szóval a Jászai Mari-díjas színésznő, Ónodi Eszter stílusa, aki számtalan filmben és színházi darabban kápráztatta már el tehetségével és kisugárzásával a magyar közönséget. 

Mit viselsz a hétköznapokon?

A praktikum vezérel, hiszen egy átlagos hétköznapon van, hogy tízszer is át kell öltöznöm: próbaruhából civilbe, abból esetleg edzőruhába, majd a fellépőruhába. Ilyenkor pedig az a fő szempont, hogy minél gyorsabban elkészüljek.

Ónodi Eszter Fotó: Origo

Mi a kedvenc kiegészítőd?

Most kaptam egy Swarovski lépésszámláló órát, ami nagyon klassz, mert egyszerre ékszer és sporteszköz is.

Vörös szőnyeges megjelenés Cselényi Eszter ruhában Fotó: Marton Szilvia/Origo

Van kedvenc magyar terveződ?

Egy ideje Cselényi Eszterrel és Vágó Rékával dolgozom, de megfordultam már a Je Suis Belle-nél és Makány Mártánál is. Nyitott szemmel járok a világban, mert nagyon fontosnak tartom, hogy a fiatal tehetségekkel megtaláljuk az együttműködés lehetőségeit, ami mindkét fél számára csak jót hozhat.

Az Aranyélet forgatásán Forrás: HBO

Az öltözködés számodra önkifejezés?

Kamasz koromban talán az volt, így akartam megkülönböztetni magam az átlagtól, hogy mindenkivel tudassam: nem vagyok olyan, mint ők. Saját gyártású ékszereket hordtam szotyolából meg parafa dugóból, és hozzá anyukám meg nagymamám kiselejtezett ruháit vettem fel.

Laza, vagány, nőies Fotó: Szabó Adél

Mit mond el rólad a stílusod?

A stílusom viszonylag laza, nem feltétlenül trendkövető, vagány, de közben finom és nőies, ami egy kísérletező kedvű, de feltűnési viszketegségtől mentes, a korát használni tudó és merő nőt mutat.

Sztárok stílusa: Sena

Az Irie Maffia énekesnője, Sena egy igazi díva, a szó legnemesebb értelmében. Sugárzó színpadi jelenlétét egyrészt elképesztő hangjának, másrészt személyiségének köszönheti, amit varázslatos stílusa tesz még erőteljesebbé. Sena tökéletes példája annak, hogy a belső és a külső összhangja mekkora energiákat képes felszabadítani. Olvasd el, mit mesélt nekünk Sena a stílusáról!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.