Finom, nőies, mégis vagány – így írható le három szóval a Jászai Mari-díjas színésznő, Ónodi Eszter stílusa, aki számtalan filmben és színházi darabban kápráztatta már el tehetségével és kisugárzásával a magyar közönséget. 

Mit viselsz a hétköznapokon? 

A praktikum vezérel, hiszen egy átlagos hétköznapon van, hogy tízszer is át kell öltöznöm: próbaruhából civilbe, abból esetleg edzőruhába, majd a fellépőruhába. Ilyenkor pedig az a fő szempont, hogy minél gyorsabban elkészüljek. 

Ónodi EszterFotó: Origo

Mi a kedvenc kiegészítőd? 

Most kaptam egy Swarovski lépésszámláló órát, ami nagyon klassz, mert egyszerre ékszer és sporteszköz is. 

Vörös szőnyeges megjelenés Cselényi Eszter ruhábanFotó: Marton Szilvia/Origo

Van kedvenc magyar terveződ? 

Egy ideje Cselényi Eszterrel és Vágó Rékával dolgozom, de megfordultam már a Je Suis Belle-nél és Makány Mártánál is. Nyitott szemmel járok a világban, mert nagyon fontosnak tartom, hogy a fiatal tehetségekkel megtaláljuk az együttműködés lehetőségeit, ami mindkét fél számára csak jót hozhat.

Az Aranyélet forgatásánForrás: HBO

Az öltözködés számodra önkifejezés? 

Kamasz koromban talán az volt, így akartam megkülönböztetni magam az átlagtól, hogy mindenkivel tudassam: nem vagyok olyan, mint ők. Saját gyártású ékszereket hordtam szotyolából meg parafa dugóból, és hozzá anyukám meg nagymamám kiselejtezett ruháit vettem fel. 

Laza, vagány, nőiesFotó: Szabó Adél

Mit mond el rólad a stílusod? 

A stílusom viszonylag laza, nem feltétlenül trendkövető, vagány, de közben finom és nőies, ami egy kísérletező kedvű, de feltűnési viszketegségtől mentes, a korát használni tudó és merő nőt mutat. 

Fotó: Nagy Márton/fb.com/martonnphoto
Sztárok stílusa: Sena
Az Irie Maffia énekesnője, Sena egy igazi díva, a szó legnemesebb értelmében. Sugárzó színpadi jelenlétét egyrészt elképesztő hangjának, másrészt személyiségének köszönheti, amit varázslatos stílusa tesz még erőteljesebbé. Sena tökéletes példája annak, hogy a belső és a külső összhangja mekkora energiákat képes felszabadítani. Olvasd el, mit mesélt nekünk Sena a stílusáról!