5 sminkecset, ami egy nő táskájából sem hiányozhat

Forrás: Thinkstock -
megjelenés sminkecset tanács smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napi rutinhoz, a tökéletes hétköznapi smink elkészítéséhez minimum 5 ecsetre van szükség. Ennyivel már makulátlan lehet a megjelenésed Larion Oscar sminkmester tanácsait követve. 

1. Alapozóhoz és pirosítóhoz

A tökéletes megjelenés az alapozással kezdődik. Az egységes alapozáshoz szükséges egy alapozóecset. Nálam jól bevált a kerek vágott ecset, ami egységesen teríti az alapozót, még a finom hajlatokban is jól dolgozik. Ideális még a formája miatt az arckontúrok kiemelésére, valamint a pirosító kontúrmentes felvitelére is.

2. Púderhez

Ahhoz, hogy a tökéletes alapunk az is maradjon, le kell fixálnunk púderrel: ehhez szükséges a púderecset. A kisebb és közepes méretet célszerű arcfixáláshoz használni, a nagyobbakat nagyobb felületre: a dekoltázs- vagy testpúderezésre vagy akár a bronzosításra.

Forrás: Larion Oscar

3. Szemfestéshez

A szemfestéshez, ha csak egy ecsetet választhatsz, akkor egy közepes méretet javasolok. Mérete ideális az alsó pillatő festésére, valamint a mozgószemhéjra is. Elengedhetetlen kellék az izgalmas füstös hatású szemfestéshez és a színek összemosásához.

4. Szemöldökhöz és tusvonalhoz

A ferdén vágott ecset ideális a szemöldök megformázásához, a tökéletes szemöldök kialakításához. De nagyon szuperül működik tusecsetként is. Húzhatunk vele nagyon vékony, de akár vastag, extrém hatású tusvonalakat is. Jól használható a szemceruza felvitelére, elsatírozására, valamint krémtusokhoz egyaránt.

5. Rúzshoz

Élénk színű ajakrúzs tökéletes felviteléhez elengedhetetlen egy jó rúzsecset. Jó, ha olyat választasz, aminek kupakja is van, mert az sokkal higiénikusabb. Egy jó rúzsecsettel sokat spórolhatsz, hisz jóval kevesebb rúzst használsz, ráadásul sokkal precízebben viheted fel. Az ecset élével kontúrozhatod, míg lapjára fordítva egyenletesen feltöltheted ajkaidra a rúzst.

Így ápold az ecseteket!

Az ecseteket minden használat után illik kimosni, de legalább hetente egyszer. A legkönnyebben szappanos langyos vízzel kimosva távolíthatod el a szennyeződéseket az ecseteidből. Ha gyors megoldásra vágysz, fontos tudnod, hogy vannak ecsetmosó folyadékok, amik egyszerre tisztítják és fertőtlenítik is az ecseteidet. Legyen mindig tökéletesen tiszta az eszköztárad!
Így készítsd el a tökéletes Valentin-napi sminkethttp://www.life.hu/trend/20160208-valentin-napi-smink-larion-oscartol.htmlKészen állsz újra meghódítani a szerelmedet? Csábíts lágy és krémes textúrákkal, amelyek újraértelmezik a sminkelés szabályait. Legyél egyszerre légies és ellenállhatatlanul titokzatos Larion Oscar segítségével. TrendThinkstockÍgy sminkelj, ha Vízöntő a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20160203-igy-sminkelj-ha-vizonto-a-csillagjegyed-larion-oscar-tippjei.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Vízöntő havában születtél. TrendThinkstockSzuper sminktrükk februárra - Ha már te is a tavasz varázslatos színeire vágysz!http://www.life.hu/trend/20160131-sminktrukk-februarra-larion-oscartol.htmlMár unod a szürkeséget, és egy kis tavaszi életérzésre vágysz? Próbált ki Larion Oscar februári sminktrükkjét, ami garantáltan feldobja a tél utolsó napjait. TrendThinkstockTrendi smink a síelés szerelmeseinekhttp://www.life.hu/trend/20160202-igy-sminkelj-sieleshez.htmlA sípályákon is szeretnél tündökölni? Várady Polett sminkes most megmutatja, hogyan készíthetsz egyszerű, de mutatós sminket, ami igazán illik a téli sportokhoz. Trend--Lépj ki a szürkeségből, és dobd fel valami üde színnel a sminkedet!http://www.life.hu/trend/20160127-ude-szinek-a-sminkelesben-larion-oscar-tippjei.htmlA smink nemcsak a mindennapok kötelező része, de játék és kreativitás is. Tanuld meg használni a rendelkezésedre álló eszközeidet, sajátíts el új dolgokat, és legyél kreatívabb! Trend--Trendi sminkszínek 2016-ban – imádni fogod őket!http://www.life.hu/trend/20160122-smink-trend-2016-ezek-a-szinek-hoditanak.htmlMerészen új színek kerülnek fókuszba 2016-ban. Nagyon izgalmas és előremutató a szezon frissítően vibráló árnyalatokban gazdag színkavalkádja. Ha még nem tetted, most ideje váltani – Larion Oscar elárulja, melyek lesznek a legütősebb árnyalatok az idén. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.