Kritizálták a súlya miatt, most szépségversenyt nyert Mar Tarres humorista

Forrás: Facebook/Mar Tarres -
súly súlytöbblet kritika szépségverseny plus size test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A perui humorista hölgy megelégelte a külsejét illető megjegyzéseket, ám fogyókúra helyett egy figyelemfelkeltő Facebook-kampányba kezdett, amelyben bikiniben és alig fedő ruhákban mutogatta magát. Most ő lett az év legjobb bikiniteste.

Na, ki nevet a végén? Mar Tarres éveken át kapta a kritikákat testsúlya miatt, a 28 éves humorista lánynak azonban esze ágában sem volt lefogynia.

Forrás: Facebook/Mar Tarres

Az Argentínában élő, perui származású hölgy Facebook-oldalán kezdett a Screwed-up Girls Stand Up nevet viselő kampányába, amelynek keretei között alig-ruhákban pózolt, így harcolt a plus size méretek elfogadásáért. Nemrég pedig egy internetes szavazáson a közönség őt választotta meg "A nyár legjobb teste" győztesének.

Forrás: Facebook/Mar Tarres

Az emberek az elfogadásra szavaztak, arra a jogra, hogy minden nő részt vehet egy-egy ilyen versenyen anélkül, hogy megkülönböztetnék őket a többiektől

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.