Nem is gondolná az ember – hiszen a legtöbben nem verik nagydobra –, de számos olyan híresség van, akinek édesanyja vagy édesapja a saját neméhez (is) vonzódik. Van, akit két anyuka nevelt fel, de olyan is akad, aki elől a szülő sokáig titkolta másságát.

Amy Adams

A színésznő 11 éves volt, mikor szülei elváltak. Édesanyja, Kathryn Adams ezután testépítő lett, és összeköltözött egy nővel, aki állítólag a szeretője volt. Amy és a testvére az édesapjukkal maradtak.

Forrás: AFP

Robert De Niro

Az 1993-ban elhunyt idősebb Robert de Niro festészeten kívül szobrászkodott, és verseket is írt. A férfi egész életében mindössze egyszer tett kitérőt a heteroszexuális kapcsolatok világában, mikor a II. világháború idején feleségül vette Virginia Admiralt, az ifjabb De Niro édesanyját. Csupán néhány hónapig éltek együtt, a férfi elhagyta a családot, a kicsi Robert gyakorlatilag félárvaként nőtt fel. Édesapjának állítólag olyan hírességek is megfordultak az ágyában, mint a költő Robert Duncan, a festő Jackson Pollock és a színdarabíró Tennessee Williams.

Forrás: AFP

Jodie Foster

Jodie Foster édesanyja, Evelyn Foster nyíltan leszbikus volt. A színésznőt Evelyn állítólag barátnőjével együtt nevelte fel, akit Foster a nagynénijének nevezett. Jodie Foster a 2013-as Golden Globe-díjátadón tartott beszédében szintén coming outolt egyet. 

Forrás: AFP
Forrás: Instagram/Neil Patrick Harris
Idilli családi boldogság - Meleg sztárpárok és gyermekeik

Anya, anya, gyerekek vagy apa, apa, gyerekek. A homoszexuális párok gyermekvállalása hazánkban még ma is kiveri a biztosítékot, míg a tőlünk nyugatabbra fekvő országokban már sokkal elfogadottabb, sőt majdhogynem megszokott látvány, ha egy meleg pár babakocsival sétálgat. A téma igencsak megosztja a társadalmat, az azonban vitathatatlan, hogy az alábbi meleg sztárpárok boldogságban és harmóniában nevelik cuki csemetéiket.

Liza Minnelli

A többszörös Golden Globe-díjas és Oscar-díjas színésznő édesapja, Vincente Minnelli a pletykák szerint meleg volt. Azt beszélik, hogy mikor New York-ban élt, nyíltan vállalta másságát, ám mikor Hollywoodban tartózkodott, a karrierje érdekében titkolta.

Forrás: AFP

50 Cent

A rapper elmondása szerint édesanyja leszbikus volt, és kokainfüggő. 50 Cent kilencéves volt, mikor az asszony meghalt, a rappert ezután a nagyszülők nevelték.

Forrás: AFP

Judy Garland

Judy Garland édesapja, Frank Gumm, odavolt a fiatal fiúkért, notórius csábító hírében állt. Garland később hozzáment ahhoz a Vincente Minnellihez (Liza Minelli édesapjához), akiről szintén azt beszélték, hogy meleg.

Forrás: AFP

O. J. Simpson

O.J. Simpson édesapja, Jimmy Lee Simpson, San Franciscóban tevékenykedett transzvesztitaként, majd 1986-ban hunyt el AIDS-szel összefüggő komplikációk miatt.

Forrás: AFP

Rene Russo

A színésznő édesapja, Nino Russo elhagyta a családját, mikor Rene még csak kétéves volt. Ezután hozzájuk költözött édesanyja leszbikus barátnője, és a két asszony közösen nevelte fel a kislányt.

Forrás: AFP