Laza és dögös Debreczeni Zita

Forrás: Facebook/Debreczeni Zita -
modell fotós szexi stúdió dekoltázs munka Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell saját fotóstúdiójában egy szál merész topban munkálkodott és rajongóit meg is lepte egy szexi szelfivel.

Debreczeni Zita trendi stúdióját már megcsodálhattuk, most pedig a modellből lett fotós azt is megmutatta, milyen, amikor laza, de egyben dögös szerelésben kattogtatja a fotómasinát. Lehet, hogy a sok lámpától meleg van és Zita azért vetkőzött neki, mindenesetre szuper jó ez a fotó róla. Látszik, hogy hozzáértő kezekben van az a telefon, ami remek képeket készít róla.

Forrás: Facebook/Debreczeni Zita
Trendek, tervezők, sztárok a kifutón – Minden, amit tudni akartál a New York-i divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20160218-kedvenc-ready-to-wear-darabjaink-a-new-yorki-divathetrol.htmlIndividualista, futurisztikus és eklektikus – ezzel a három szóval ragadható meg az igencsak eseménydús New York-i divathét. A live streamen követtük végig a bemutatókat, amelyekről most elhoztuk néhány kedvenc darabunkat. TrendAFPPopsimutogatás modell-módra: így divathetezett Emily Ratajkowski http://www.life.hu/trend/20160219-emily-ratajkowski-modell-fenekvillantos-ruhaban-a-new-york-i-divatheten.htmlMerész ruhát választott a lengyel származású modell és színésznő Marc Jacobs bemutatójára. Trend--Dj Seherezádé Barbie babává-változotthttp://www.life.hu/trend/20160219-dj-seherezade-a-valovilag-egykori-sztarja-barbie-babava-valtozott.htmlA szőke szépség alakja olyan lett, mintha vonalzóval tervezték volna meg. Trend--Legyél te a legdögösebb a sípályán - Trendi szettek sportoláshoz!http://www.life.hu/trend/20160217-trendi-szettek-teli-sportokhoz.htmlHa imádod a téli sportokat, biztosan tudod, hogy milyen speciális ruházatra és felszerelésre van szükség hozzá. Szerencsére ma már olyan nagy a kínálat, hogy a dizájnt sem kell mellőzni. Trend--Katalin hercegné nem elég merész?http://www.life.hu/trend/20160217-katalin-hercegne-nem-eleg-meresz-sminkelesben.htmlÚjabb kritika érte Katalint: egy sztársminkes szerint nem elég bevállalós a hercegné - már ami a sminkelést illeti. Trend--Fehérneműre vetkőzött a legdögösebb plus size modell, Ashley Grahamhttp://www.life.hu/trend/20160217-ashley-graham-plus-size-modell-fehernemure-vetkozott.htmlA Sports Illustrated címlapját már bevette, a kerekded idomairól ismert modellnek azonban esze ágában sincs leállni: ezúttal csodaszép csipkecsodában mutatta meg alakját, amely a világhírnév felé repítette. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.