Megdöbbentő! A szülők fotókon reptetik kisbabájukat

Forrás:Ania Waluda and Michal Zawer -
fotó kislány újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak Emilia született meg, hanem a kicsi főszereplésével egy rendkívül bájos és ötletes fotósorozat is, amiken úgy tűnik, mintha a kislány a levegőben repkedne. Az ötletgazdák a szülei, a végeredmény pedig minden képzeletet felülmúl.

Ania Waluda és Michal Zawer lengyel fotós házaspár remek ötlettel rukkolt elő, amikor kislányuk megszületett.

Így totyog egy újszülött Forrás: Ania Waluda és Michal Zawer

Emilia a levegőben lebeg, legalábbis úgy néz ki, bár a trükkre elég könnyű rájönni, ezért nem is részletezzük, a lényeg, hogy a kicsi mindvégig biztonságban volt, a végeredmény pedig magáért beszél, ráadásul fontos megjegyezni, hogy a képeknél

nem használtak semmilyen utómunkát.

Forrás: Ania Waluda and Michal Zawer

Azt akartuk megmutatni a fotókkal, hogy egy apró modellel is kelthetünk óriási hatást, ráadásul úgy, hogy a lányunknak végig kényelmes és biztonságos környezetet teremtettünk - mesélték a szülők a The Huffington Postnak.

Forrás: Ania Waluda és Michal Zawer

Ha még több fotóra vagy kíváncsi, ide kattintva megtekintheted!

Egy apuka egyéves lányával együtt lefutotta a félmaratonthttp://www.life.hu/csalad/20160218-felmaratont-nyert-a-babakocsival-futo-apuka.htmlEgy férfinak nem kell felhagynia álmaival és hobbijaival, csak azért mert gyermeke született. Bizonyítja ezt Calum Neff is, aki egyéves kislányával futotta le a félmaratont, és elsőként értek a célba. Na jó, a kislány lehet, hogy végigaludta, mivel végig egy babakocsiban feküdt. Család--Megdöbbentő! Amputálták a kezeit és a lábait, mégis be kellett bizonyítania, hogy rokkanthttp://www.life.hu/csalad/20160218-a-burokracia-aldozata-angliaban-egy-amputalt-fiu.htmlAz angliában élő 16 éves Edward Bright-nak egy betegség miatt amputálni kellett a kezeit és a lábait is. Családja ezért anyagi támogatásra szorult, amit meg is kaptak Munkaügyi Hivataltól mindaddig, amíg a fiú be nem töltötte a 16-ot. Akkor ugyanis személyes találkozóra hivták, mert be kellett bizonyítania, hogy valóban rokkant, ráadásul még abban is segítettek neki, hogy miként juthat el a fiú gyalogosan hozzájuk. És a történet itt nem ért véget... Család--Sztárcsemeték találtak egymásra a Super Bowl alatthttp://www.life.hu/csalad/20160208-beyonce-kislanyara-vigyazott-a-coldplay-enekesenek-lanya.htmlGwyneth Paltrow és Chris Martin zenész-énekes tizenkét éves kislánya, Apple bébicsősznek csapott fel a Super Bowl alatt, ráadásul nem is akárkit kísérgetett: Blue Ivy Cartert, Beyonce és Jay Z közös csemetéjét. Család--Kanye West családja miatt dobott le egy netes bombáthttp://www.life.hu/csalad/20160211-kanye-west-harcol-a-pumaval-kyle-jenner-miatt.htmlAz egyik világhírű sportmárka arca, Kanye West eléggé bepörgött, amikor megtudta, hogy sógornője, Kylie Jenner leszerződött az egyik konkurenciához. A rapper egy Twitter-bejegyzésben szólt be a cégnek, és robbantott egy olyan bombát, ami már most elég nagyot szólt. CsaládOrigoKegyetlen bosszút állt a nő, miután férje megpróbálta megöletnihttp://www.life.hu/csalad/20160208-kalala-meg-akarta-oletni-noela-t.htmlMegdöbbentő! Az élet ismét remek forgatókönyvet írt: ezúttal egy kongói asszonyról, akit férje akart megöletni, de a terv nem jött össze. Végül a nő a saját áltemetésén közölte férjével, hogy még él. Család--Pöttöm világsztárok, mégis odavagyunk értükhttp://www.life.hu/csalad/20160204-alacsony-magas-ferfiak.htmlA kedvenc világszárjainkat legtöbbször csak távolról csodálhatjuk, ezek alapján pedig kialakítunk róluk egy képet, amin nagy Ő pózban feszítenek. De ácsi! Fantáziálgassunk egy kicsit arról, hogy mi történne, ha a valóságban is összefutnánk kedvencünkkel és kiderülne, hogy alacsony?! Vajon elfogadnánk Frodótól a gyűrűt? Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.