Féktelen macskanő lett Gigi Hadidból - Heti stílusmustra

stílusmustra Olivia Palermo Nicole Scherzinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten is a New York-i divathét tartotta lázban a világot, ahol a modellek mellett sztárok is feltűntek. Nézzük, ezúttal kinek a stílusa volt ellenállhatatlan.

Extrém feketék

Gigi Hadid és Hannah Ferguson extrém megoldásokkal játszó ruhákra szavaztak. Gigi választása megosztotta a közönséget: mi meglepő módon imádtuk, de egyetértünk azzal, hogy rajta kívül valószínűleg senki másnak nem állna jól. Hannah Ferguson ruhája ezzel ellentétben még neki sem áll jól.

Gigi Hadid, Hannah Ferguson Forrás: AFP

Ki Hibázott nagyobbat?

Csábító feketék

Nicole Scherzinger egyszerű és elegáns volt, a nude kabát pedig jól kiegészítette az outfitet. Emily Ratajkowski, aki általában meztelenkedésével hívja fel magára a figyelmet, ezúttal igencsak visszafogott volt, amit mi nagyon is díjazunk.

Nicole Scherzinger, Emily Ratajkowski Forrás: AFP

Kinek a ruhája jön be jobban?

Olivia Palermo, a bundamágus

Olivia Palermo a divathét minden napján jól átgondolt szettekben érkezett a bemutatókra, melyekhez ráadásul csodálatos kabátkölteményeket választott.

Olivia Palermo Forrás: AFP

Melyik kabát tetszik legjobban?

Trendek, tervezők, sztárok a kifutón – Minden, amit tudni akartál a New York-i divathétről


Individualista, futurisztikus és eklektikus – ezzel a három szóval ragadható meg az igencsak eseménydús New York-i divathét. A live streamen követtük végig a bemutatókat, amelyekről most elhoztuk néhány kedvenc darabunkat. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.