Ez aztán az inspiráció! Adonis Hill ledobott 45 kilót, személyi edző lett, majd felszedett 30 kilót, hogy együtt adhassa le ügyfelével. A nem mindennapi vállalkozás végeredménye: siker!

A most 35 éves brooklyni férfi, Adonis Hill  sohasem akart edző lenni, de a véletlen mégis erre a pályára terelte. A férfinak ugyanis 27 évesen csődbe ment a vállalkozása, és olyan mély depresszióba zuhant, hogy hetekig bezárkózott az otthonába, és az egyetlen dolog, amiben örömét lelte, az evés volt.

„Rövid idő alatt rengeteget híztam, de akkor valahogy nem érdekelt. Gyászoltam. Az álmaimat és mindent, amiben valaha csak reménykedtem” - mesélte a Buzzfeed Health-nek.

A férfit végül legjobb barátja vette rá a mozgásra.

„Először csak a ház körül sétáltunk. Aztán egyre nagyobb távokat tettünk meg, míg végül a sétából futás lett, aztán súlyemelés.”

A rendszeres mozgás és az egészséges táplálkozás meghozta az eredményt, Adonis két év alatt 45 kilónyi feleslegtől szabadult meg. A változás annyira látványos volt, hogy ismerősei egymás után fordultak hozzá tanácsokért. Végül egyikük dobta fel az ötletet, hogy

próbáljon szerencsét személyi edzőként, a férfi pedig belement.

Mindez öt évvel ezelőtt történt, Adonis pedig azóta sikeres edző, 2014-ben ráadásul valami olyasmibe fogott, amit nem sokan csinálnának utána: 

3 hónap alatt több mint 30 kilót hízott, csak azért, hogy együtt fogyhasson le ügyfelével.

A hízás érdekében naponta 7000 kalóriát vitt be a szervezetébe. Reggelire kávét ivott rengeteg tejszínnel, ezt követték a fánkok, majd megevett pár szelet pizzát vagy hotdogot, desszertként kekszet választott, vacsorára pedig mindig valamelyik gyorsétterem kínálatából válogatott.

A fogyás viszont nem ment ilyen könnyedén.

Adonis 30 kilót hízottForrás: A&E Networks

Engem is meglepett, hogy ezúttal mennyire nehezen ment a dolog. Rengeteget mozogtunk, de a kilók makacsul ragaszkodtak hozzánk. Végül egy drasztikus diéta segített, ami rengeteg fehérjéből, de kevés szénhidrátból állt.” 

A fogyás utánForrás: A&E Networks

A végeredmény, hogy Adonis ezúttal 4 hónap alatt 25 kilótól szabadult meg, míg ügyfele, Alyssa 26 kilóval lett kevesebb.

Ez zsír!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!