82 kilót dobott le magáról Rick Snowdon, a Voice sztárja

Forrás: Facebook/Rick Snowdon -
fogyás The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kék szem, hosszú szőke haj - mintha csak Brad Pitt egy fiatalabb kiadását látná az ember. Rick Snowdon, az angliai The Voice-ban fellépő szépfiú után bomlanak a nők, sokan nem is gondolnák, hogy néhány éve még 165 kilót nyomott.

Rick Snowdon csodálatos átalakulása a bizonyíték arra, hogy kitartással és elhivatottsággal bármit elérhet az ember. A most 29 éves énekes néhány évvel ezelőtt, egészen pontosan 22 éves korában nem kevesebb, mint 165 kilót nyomott. Elmondása szerint azokban az időkben még tükörbe is alig mert nézni, és emberek közé sem szívesen ment. Egyszer aztán betelt nála a pohár és döntött: a folyamatos evést zenélésre és testedzésre cserélte - írja a Daily Mail.

Megtanult gitározni, a sport mellett kemény diétába kezdett, és kitartóan küzdött az álmaiért. A kemény munka meg is hozta a gyümölcsét: ledobott 82 kilót és beénekelte magát a Voice döntőjébe.

Átalakulását előtte-utána képeken meg is örökítette. Nem semmi teljesítmény, ugye?

Forrás: Facebook/Rick Snowdon

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.