Tatár Csilla ezúttal beletrafált

Forrás: Tatár Csilla/Facebook -
A Dal 2016 Tatár Csilla ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla A Dalban viselt ruhái miatt hétről hétre kapott hideget-meleget. Ő azonban a múlt szombaton sértődés helyett az alábbi szettjévelüzent a kritikusainak, ami persze megint csak megosztotta a követőit. 

Csilla A Dal második középdöntőjében az alábbi ruhát viselte, amely ismét megihlette a kommentelőket, de most sokkal több pozitív hozzászólást kapott, mint korábban.

Forrás: Tatár Csilla/Facebook

A kommentekből válogattunk:

"Fel sem fogom miért kell folyamatosan kritizáni egy frissen szült édesanyát. Szerintem sokan szeretnénk így kinézni pár hónappal a szülés után!"

"Csilla! Gyönyörű a ruhád, nagyon jól áll, csak úgy ragyogtál benne!"

"Ki ez a csinos nő? Sokan màr sportot űzznek abból,jogy hètről-hètre arról osszàk az az èszt hogy Csinos bolt-e Csilla vagy tud-e műsort vezetni!! A vàlasz mind a kèt kèrdèsre IGEN !!"

"A ruha tényleg nem rossz. De én most rájöttem, hogy nem a ruhákkal van a baj, hanem Csilla adottságaival. Mivel viszonylag elég rövid a felső teste és hosszú a lába, így nem igazán előnyös a derékban szabott ruha. Még zömökebbnek tűnik bennük nyurga lábakkal. De erre a stylist is rájöhetne. Úgy nézett ki, mint Doroti a meséből kicsit kinőtt ruhácskában".

Ilyen ruhában megy az Oscar-gálára Vajna Timihttp://www.life.hu/trend/20160210-magyar-tervezo-ruhajaban-megy-vajna-timea-az-oscar-galara.htmlAndy Vajna felesége magyar tervező ruháját viseli majd az Oscar-díj átadón. A mindig csinos Timi ruháját a bulvársajtó sem hagyja soha szó nélkül, hiszen dögösebbnél dögösebb kreációkban jelenik meg a nyilvánosság előtt. TrendOrigoTatár Csilla csak úgy tündökölt A Dal színpadánhttp://www.life.hu/trend/20160206-tatar-csilla-csak-ugy-tundokolt-a-dal-harmadik-elodontoje-szinpadan.htmlAhogy az előző két elődöntőben, úgy most is fantasztikus formában állt Tatár Csilla A Dal színpadára. TrendOrigoKeményen osztották a kommentelők D. Tóth Krisztát - Ő pedig visszavágotthttp://www.life.hu/trend/20160206-kemenyen-osztottak-a-kommentelok-d-toth-krisztat-az-egy-eves-smink-nelkuli-kihivasa-alatt.htmlVasárnap, 41. születésnapján egy vagány szelfivel ért véget D. Tóth Kriszta kíhívása, amelyben azt fogadta meg, hogy minden reggel posztol egy smink nélkül készített fotót. A televíziós újságíró rengeteg bókott kapott a 365 nap alatt, de ahogy minden hírességnek, neki is sokan - sokszor nagyon csúnyán - beszóltak. Kriszta videóban vágott vissza a mocskolódóknak, mi pedig imádjuk a humorérzékét. TrendOrigoÍgy festett Cindy Crawford modellkarrierje kezdeténhttp://www.life.hu/trend/20160109-igy-festett-cindy-crawford-modellkarrierje-kezdeten.htmlKamaszkori fotóját osztotta meg az Instagramon a még ma is gyönyörű Cindy Crawford. Trend--Unalmasan néz ki Ördög Nóra? - Ez az okahttp://www.life.hu/trend/20151129-a-tv2-a-kocka-cimu-musoraban-feher-szurke-arany-osszeallitasban-szerepel-ordog-nora.htmlAki Ördög Nóra ruhakölteményei miatt nézné A Kockát - bizonyára csalódott. Arany cipő, fehér felső és szürke nadrág, kizárólag ebben az összeállításban láthatják a nézők a műsorvezetőt a gameshow-ban. TrendOrigoHorgas Eszter dekoltázsa a Got Talentben mindent vitthttp://www.life.hu/trend/20151129-horgas-eszter-dekoltazsa-a-got-talentben-mindent-vitt.htmlA Hungary's Got Talent stylistjai nem felejtették el az első élő adásban kimaxolni a Horgas Eszter jónőségéből fakadó lehetőségeket... TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.