Tatár Csilla A Dalban viselt ruhái miatt hétről hétre kapott hideget-meleget. Ő azonban a múlt szombaton sértődés helyett az alábbi szettjévelüzent a kritikusainak, ami persze megint csak megosztotta a követőit. 

Csilla A Dal második középdöntőjében az alábbi ruhát viselte, amely ismét megihlette a kommentelőket, de most sokkal több pozitív hozzászólást kapott, mint korábban.

Forrás: Tatár Csilla/Facebook

 A kommentekből válogattunk: 

"Fel sem fogom miért kell folyamatosan kritizáni egy frissen szült édesanyát. Szerintem sokan szeretnénk így kinézni pár hónappal a szülés után!"

"Csilla! Gyönyörű a ruhád, nagyon jól áll, csak úgy ragyogtál benne!"

"Ki ez a csinos nő? Sokan màr sportot űzznek abból,jogy hètről-hètre arról osszàk az az èszt hogy Csinos bolt-e Csilla vagy tud-e műsort vezetni!! A vàlasz mind a kèt kèrdèsre IGEN !!"

"A ruha tényleg nem rossz. De én most rájöttem, hogy nem a ruhákkal van a baj, hanem Csilla adottságaival. Mivel viszonylag elég rövid a felső teste és hosszú a lába, így nem igazán előnyös a derékban szabott ruha. Még zömökebbnek tűnik bennük nyurga lábakkal. De erre a stylist is rájöhetne. Úgy nézett ki, mint Doroti a meséből kicsit kinőtt ruhácskában".