Nagy nap ez a mai a svéd királyi család életében: az uralkodói família legifjabb tagja, a bűbájos Estelle hercegnő négy évvel ezelőtt ezen a napon látta meg a napvilágot.

Estelle, teljes nevén svédül Estelle Silvia Ewa Mary Bernadotte-Westling svéd királyi hercegnő. A kislány édesanyja Viktória svéd királyi hercegnő, édesapja pedig Viktória egykori személyi edzője, Daniel Westling, aki a házasság révén megkapta a svéd királyi hercegi címet. 

A királyi családForrás: AFP

A kis hercegnő édesapját, a diploma nélküli Daniel Westlinget anno a pletykalapok a legkevésbé sem találták elégnek ahhoz, hogy leendő királynőjük oldalán megjelenhessen. A pár türelme később mégis meghozta gyümölcsét, a király áldását adta házasságukra, 2012-ben pedig meg is született kislányuk. 

Márciusban érkezik a következő királyi bébi
A svéd királyi család hivatalos közleményben osztotta meg a nagy örömhírt: Viktória koronahercegnő és férje, Dániel herceg a második gyermeküket várják. Az örömhírről itt olvashatsz többet.

Estelle 2012. február 23-án született Stockholmban, és születésétől kezdve a svéd korona várományosa, édesanyja mögött a második helyen áll a svéd trónöröklési sorrendben. Miután Svédországban abszolút elsőszülöttség van érvényben, az ő pozíciója akkor sem változna, ha a jövőben egy öcsikéje születne. 

Boldog 4. születésnapot a bűbájos hercegnőnek! 

/1602/Boldo2016222133116