Túl vékony, csúnya avagy rosszabb - a trollok nem válogatnak, ha testszégyenítésről van szó.

Túl kövér, túl sovány, túl ilyen, túl amolyan - szinte naponta találkozhatunk olyanokkal, akiknek mindig, mindenkiről, minden helyzetben megvan a maguk véleménye, és eszük ágában sincs véka alá rejteni. Még akkor sem, ha olyan kényes, és intim dologról van szó, mint a saját testünk. Gondoljunk csak Palvin Barbira és az őt lekövérező kommentelőre - erről bővebben itt olvashatsz.

Forrás: Instagram/Sjana Earp

A magyar modell után ezúttal az Instagramon hatalmas népszerűségnek örvendő Sjana Earpot vették elő a trollok: a lány jógázással, bikinis testével és csodás utazásaival teli képmegosztó oldalát több mint 1 millióan követik. És ahogyan az ilyenkor lenni szokott, a rengeteg pozitív megerősítés mellett számtalan kellemetlen, testét kritizáló megjegyzést is kap. Sjana ezekre vágott vissza a minap egy videójában.

Forrás: Instagram/Sjana Earp

 

Sokkal több vagyok, mint egy test. Ezt tudom jól. Nem a számok, és nem is mások véleménye határoz meg engem. És a test, ami nekem van - ami tökéletlen, vagy sovány, vagy súlyos, ahogy más emberek gondolják - az én nem tökéletes testem.És én boldog vagyok vele, a jelentéktelen vélemények ellenére is" - olvasható a videó alatt. Sjana később rákérdezett: miért ítélkezünk mások teste felett, amikor "mi nem egy lélek vagyunk testtel, nem egy test lélekkel."

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával! Sztárvendégünk ezúttal Czutor Zoli lesz, akivel a nőideálról beszélgetünk!