párkapcsolat szex gyakorlat sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha eddig nehezen szántad rá magad a mozgásra, a szexre azonban annál inkább, akkor van egy jó hírünk: a kettő nem zárja ki egymást. Csak napi néhány perc, és nem csupán az ágyban tapasztalhatod meg áldásos hatásait, hanem a testeden is észreveheted a változást.

Tovább tartó élvezetek és tónusos, feszes test - Debby Herbenick, az Indianai Egyetem szexkutatója szerint nem csupán a nadrágod fog jobban állni az alábbi gyakorlatok végzése után, hanem rugalmasságod, hajlékonyságod és erőnléted az ágyban végrehajtott gyakorlatozás során is jó szolgálatot fognak tenni.

1. A szumóguggolás

Állj széles terpeszbe, lábfejedet fordítsd kifelé. Guggolj le addig, amíg a lábszárad és a combod derékszöget nem zár be, majd emelkedj fel. Végezd el a gyakorlatot annyiszor ahányszor csak tudod 1 perc alatt.

Forrás: Getty Images

2. Kitörés előre-hátra

Állj egyenesen, a kezedet tedd a csípődre. Egyik lábaddal lépj előre úgy, hogy a vádli és a comb derékszöget zárjon be. Ugyanezzel a lábaddal lépj vissza a kiindulóhelyzetbe, majd lépjünk hátra, betartva a comb-vádli derékszöget. Ismételjük meg a másik lábra is. A gyakorlatot szintén 1 percig végezzük. A tökéletes kitörés technikájáért kattints ide!

Forrás: Thisnktock

3. Planking

Állj vállszélességű terpeszbe. Lassan ereszkedj le a kezeiddel, amíg el nem éred a talajt. Támaszd meg magad a tenyereddel, majd ebben a helyzetben kezdj el előre sétálni a kezeid segítségével. A cél, hogy a hátad és a feneked egy vonalba kerüljön. Tartsd meg a pozíciót néhány másodpercre, majd sétálj vissza. Miért jó még a planking? Kattits ide a Life.hu cikkéért!

Forrás: Thinkstock

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával! Sztárvendégünk ezúttal Czutor Zoli lesz, akivel a nőideálról beszélgetünk!

Te láttad már Amal Clooney elképesztően lapos hasát?http://www.life.hu/ez-zsir/20160211-amal-clooney-george-clooney-felesege-hasat-villantott-berlinben.htmlVilághírű férjével indult vacsorázni, George Clooney nejének elképesztő ruhaválasztása azonban simán elterelte a figyelmet a színészről. Ez Zsír!--"Ez nem egészséges" - Csúnyán leszólta Ashley Grahamet a veterán modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160226-cheryl-tiegs-veteran-modell-egeszsegtelennek-nevezte-ashley-graham-plus-size-modellt.htmlCheryl Tiegs, a Sports Illustrated egykori modellje szerint a plus size modellek jelensége veszélyes, mert az emberek azt gondolják, teljesen elfogadott és rendben van, ha valaki kövér. Ez Zsír!Origo10 dolog, amit a természetesen karcsú emberek másképpen csinálnakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160224-10-dolog-amit-a-termeszetesen-karcsu-emberek-maskeppen-csinalnak.htmlVannak emberek, akik soha nem aggódtak a súlyuk miatt, és soha nem is volt gondjuk vele. A Cornell Egyetem professzorai szerint ők nem feltétlenül a szerencsés génjeiknek köszönhetik alakjukat, hanem néhány életmódbeli szokásuknak. Íme 10 olyan dolog, amit a vékony emberek nem csinálnak. Ez Zsír!ThinkstockA családi fitnesz a jó alak titka? Így őrzi meg elképesztő formáját a 40 éves anyukahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160223-belinda-norton-smith-40-eves-edesanya-szerint-a-gyerekekkel-kozos-aktiv-programok-a-jo-alak-titka.htmlBelinda Norton-Smith 40 éves, két gyerek büszke anyukája, és saját bevallása szerint élete során soha nem volt még ennyire jó a teste, mint most. Ez Zsír!Origo8 hetes fogyókúrába kezdett Tóth Gabihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160204-toth-gabi-enekesno-fogyokuraba-kezdett-facebookon-jelentette-be.htmlAz énekesnő Facebook oldalán jelentette be rajongóinak a nagy elhatározását, és azt is megmagyarázta, miért döntött a diéta mellett. Ez Zsír!--"Ez nem egészséges" - Csúnyán leszólta Ashley Grahamet a veterán modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160226-cheryl-tiegs-veteran-modell-egeszsegtelennek-nevezte-ashley-graham-plus-size-modellt.htmlCheryl Tiegs, a Sports Illustrated egykori modellje szerint a plus size modellek jelensége veszélyes, mert az emberek azt gondolják, teljesen elfogadott és rendben van, ha valaki kövér. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.