Merész dekoltázsban díjátadózott Adele

Forrás: AFP/Niklas Halle'n -
gála zene mellek dekoltázs ruha London Brit Awards énekesnő Adele díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miközben a brit énekesnő megköszönte a Brit Awards gálán kapott elismeréseit, mindenki azért szurkolt, nehogy villantás legyen a vége a mély mellkivágású ruhájának.

Mint a Life.hu megírta, szerda este átadták a brit zenevilág legrangosabb elismeréseit a Brit Awards díjkiosztó gálán. Az est sztárja egyértelműen a többszörös Grammy-díjas Adele volt, aki összesen négy szobrocskával térhetett haza.

Forrás: AFP/Niklas Halle'n

Az énekesnő könnyek között köszönte meg a díjakat, ám nem csupán ezért él élénken a közönség emlékeiben Adele, hanem merész, mélyen dekoltált és felpolcolt mellei miatt is. Vörös estélyije persze gyönyörűen mutatott a mostanában rengeteget fogyott hírességen, ám szinte mindvégig félő volt, hogy több is kilátszik majd a kelleténél.

Stílusmustra a Brit Awardsról

A szerda esti gálán több világsztár is tiszteletét tette, de egyedül Rihanna és Adele ruhaválasztásával vagyunk kibékülve. Kylie Minogue és a brit sztárok leszerepeltek. A Life.hu összeállításáért kattints ide!

Cynthia Nixon apácának öltözött, és közben mellett is villantotthttp://www.life.hu/trend/20160215-cynthia-nixon-a-szex-es-new-york-sztarja-mellett-villantott-a.htmlA Szex és New York sztárja egy kissé furcsa ruhát választott a berlini filmfesztiválra. Trend--Parókában nyomul a plasztikrémmé vált Mickey Rourkehttp://www.life.hu/trend/20160224-mickey-rourke-amerikai-szineszt-parokaban-kaptak-lencsevegre.htmlAz amerikai színészt West Hollywood egyik étterme előtt kapták lencsevégre várakozás közben. Trend--Popsimutogatás modell-módra: így divathetezett Emily Ratajkowski http://www.life.hu/trend/20160219-emily-ratajkowski-modell-fenekvillantos-ruhaban-a-new-york-i-divatheten.htmlMerész ruhát választott a lengyel származású modell és színésznő Marc Jacobs bemutatójára. Trend--A szépség kortalan - Elképesztő fotósorozathttp://www.life.hu/trend/20160210-a-szepseg-kortalan-elkepeszto-fotosorozat.htmlDemetrius Fordham fotográfus egy nem mindennapi portrésorozatban mutatja meg, mit is jelent valójában a szépség fogalma retus nélkül, 45 év felett. Trend--A szépség kortalan - Elképesztő fotósorozathttp://www.life.hu/trend/20160210-a-szepseg-kortalan-elkepeszto-fotosorozat.htmlDemetrius Fordham fotográfus egy nem mindennapi portrésorozatban mutatja meg, mit is jelent valójában a szépség fogalma retus nélkül, 45 év felett. Trend--Mi történt Lady Gagával? Abszolút felismerhetetlenné vált az énekesnőhttp://www.life.hu/trend/20160211-lady-gaga-enekesno-felismerhetetlen-volt-a-saint-laurent-divatshow-n.htmlHalvány arcbőr és beteges megjelenés - rég láttuk már ilyen rossz bőrben a világhírű énekesnőt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.