Adele rengeteget fogyott - Alig lehet ráismerni az énekesnőre

Forrás: VOUGE -
fogyás Adele énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adele remek hangján kívül a telt idomairól is elhíresült, ám az énekesnő az elmúlt hónapokban rengeteget fogyott. A Vouge magazinnak készült legfirssebb képein csodásan fest, és szinte alig lehet ráismerni.

Adele mindig is a plus-size csajok közé tartozott, de ezt büszkén vállalta, és még az sem zavarta, hogy Karl Lagerfeld kövérnek nevezte. Az énekesnő elmondása szerint ugyanis sosem akart úgy kinézni, mint egy címlaplány. "Én a nők többségét képviselem, és erre nagyon büszke vagyok" - mondta egy korábbi interjúban.

Adele a terhessége alatt még néhány plusz kilót is felszedett, utána pedig kerülte a nyilvánosságot, és

leginkább a kisfiára koncentrált.

Tavaly azonban nem csak egy új albummal rukkolt elő, hanem új külsővel is. Levágatta a haját, és rengeteget fogyott. 28 kilótól szabadult meg úgy, hogy felhagyott a teázással, amiből saját bevallása szerint napi 10 csészével is megivott, ezzel még nem is lenne baj, csakhogy

ez húsz kanál plusz cukoradagot jelentett számára.

Ismerkedjünk meg Adele megújult külsejével a Vouge magazinnak köszönhetően. Káprázatos!

Forrás: VOUGE

Hello Adele! Forrás: VOUGE

Ha további képekre vagy kíváncsi, akkor itt megnézheted őket!

Vérüket adták kollégái Rékasi Károlyért!http://www.life.hu/sztarok/20160216-kollegai-adtak-vert-rekasi-karolynak-a-mutet-utani-nagy-vervesztesege-miatt.htmlNéhány nappal az újbóli műtétje után vérre volt szüksége a színésznek, nem is egyszer. Kollégái szívesen álltak rendelkezésre. TV + Sztárok--Valentin napon egy csók is elég az ingyen mozijegyérthttp://www.life.hu/sztarok/hirdetes/20160212-valentin-napon-egy-csok-is-eleg-az-ingyen-mozijegyert.html„Nyerj Mozijegyet egy csókkal” néven indul Valentin napon a Cinema City kezdeményezése, melynek keretében minden elcsattant csókért ingyen mozijegyet ad a vállalat. Hirdetés--Dér Heni dögös bokszolónak öltözötthttp://www.life.hu/sztarok/20160215-der-heni-enekesno-dogos-boxos-csaj-lett-es-egy-boxringben-pozolt-uj-klipjenek-forgatasan.htmlAz énekesnő új klipjének forgatásán merészkedett be a ringbe, és remekül áll neki ez a vagány szerep. TV + Sztárok--Megdöbbentő! Jennifer Lopez kiakasztotta a rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20160215-jennifer-lopez-instagramra-posztolt-valentin-napon.html Jennifer Lopez az Instagramra posztolt egy képet. Ez még nem nagy durranás, de a világsztáron egyáltalán nincs smink, és párjával ölelkezik Valentin-napon, boldogságának pedig nem feltétlenül örültek a rajongói. TV + Sztárok--"Mindenki úgy nyúljon az arcához, ahogy az neki jó legyen" - Tilla elárulta, miért plasztikáztatotthttp://www.life.hu/sztarok/20160214-till-attila-a-tv2-musorvezetoje-elarulta-hogy-miert-plasztikaztatta-magat.htmlA Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozott egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. A Life.hu riportere Till Attilát is mikrofonvégre kapta.TV + Sztárok--"Mindenki pénzből él" - Erdélyi Mónika így írt történelmethttp://www.life.hu/sztarok/20160214-erdelyi-monika-musorvezeto-tortenelmet-irt-a-monika-show-musoraval.html A Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozott egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. A Life.hu riportere Erdélyi Mónikát is mikrofonvégre kapta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.