kiegészítő iskola Ábel Anita kislány szabadnap karkötő cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető csajos napot szervezett a kislányával, aki nagyon örült, hogy anyukájával töltheti a hétfőjét.

Ábel Anita és gyermeke még arra is figyelnek, hogy a kiegészítőjük összhangban legyen: ma egyforma stílusú és színű karkötőt vettek fel. Az biztos, hogy szuper napja lesz a lányoknak, hiszen ma kihagyható az iskola.

Forrás: Facebook/Ábel Anita

„Amióta megszületett, ő a legfontosabb az életemben, hogy boldog legyen, sikeres, és hogy az a tudás, amit birtokol és még birtokolni fog, élete végéig elkísérje....szülőként ma tehetek ezért, úgyis ígértem már neki egy szabadnapot" – írta a kép mellé Anita.

Roberto konyhája: Quiche baconnalhttp://www.life.hu/csalad/20160229-rostas-robert-a-life-hu-sefje-quichet-keszit-baconnal.htmlErre a hétre elhoztam nektek a francia konyha egy remekbeszabott ételét! A quiche-ről, mint mindenki más, én is azt hittem, nagyon nehéz elkészíteni. De tévedni emberi dolog, imádok tésztát gyúrni és ez az egyszerű vajastészta, nem lehet nagy kihívás senkinek. A tölteléket pedig kedvünkre variálhatjuk! CsaládOrigoPocaklakók a vörös szőnyegen: Chrissy Teigen és Emily Blunt is cukin gömbölyödnekhttp://www.life.hu/csalad/20160229-chrissy-teigen-es-emily-blunt-varandos-kismamak-a-voros-szonyegen.htmlAnne Hathaway már nagyon-nagyon terhes, így ő távol maradt a gáláról, de több kolléganője is hatalmas pocakkal lépett a vörös szőnyegre. Íme ők! Család--Csak úgy ragyog a várandós Csobot Adél: Édes fotó!http://www.life.hu/csalad/20160228-csobot-adel-enekesno-nagyon-szep-a-terhessege-alatt-ujabb-fotot-tett-kozze.htmlAzt már tudjuk, hogy Istenes Bence kedvesénél március 7-e a határidő, de sajnos a csodaszép kismama egyelőre nem sokat árult el a terhességéről. Ezért is örülünk nagyon, amikor friss fotót tesz közzé magáról. CsaládOrigoPachmann Péter: "A gyönyörű kislányom teljesen levesz a lábamról"http://www.life.hu/csalad/20160226-pachmann-peter-mar-most-buszke-edesapa-kislanyanak-mindent-megszeretne-adni.htmlA Tények műsorvezetője nem tud ellenállni a lassan egyéves Annának. Egyáltalán nem esik nehezére, ha párja helyett neki kell pelenkáznia, fürdetnie, vagy éppen altatnia a csöppséget. Család--Vámos Erika kiborult: "Játszanak az idegeimmel!"http://www.life.hu/csalad/20160225-vamos-erika-musorvezeto-kiborult-mert-meg-mindig-nem-fogadhatta-orokbe-a-kis-emmat.htmlA műsorvezető még mindig nem fogadhatta hivatalosan örökbe a kis Emmát, pedig úgy volt, hogy már karácsonykor együtt lesznek.CsaládOrigoHozd ki legjobbat a német adóbevallásból!http://www.life.hu/csalad/hirdetes/20160225-hozd-ki-legjobbat-a-nemet-adobevallasbol.htmlA külföldi munkavégzés óriási lehetőség, de egyben nagy stressz is a család minden tagja számára, főleg kezdetben. A németADÓ munkatársai, afféle jó tündérként a német hivatali útvesztőkben segítenek eligazodni, hogy a minden szempontból új, és ráadásul idegen nyelvű közegben adóügyeink biztosan rendben legyenek, és maradéktalanul élvezhessük a gyerekek után járó juttatásokat, kedvezményeket. Hirdetés

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.