Pocaklakók a vörös szőnyegen: Chrissy Teigen és Emily Blunt is cukin gömbölyödnek

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller -
Oscar-gála Oscar-díj Emily Blunt Chrissy Teigen John Krasinski John Legend
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anne Hathaway már nagyon-nagyon terhes, így ő távol maradt a gáláról, de több kolléganője is hatalmas pocakkal lépett a vörös szőnyegre. Íme ők!

Chrissy Teigen, aki korábban őszintén beszélt terméketlenségről, csak úgy ragyogott. A 30 éves modell jelenleg első gyermekét várja férjétől, John Legendtől:

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

Emily Blunt, John Krasinski kedvese már második babáját várja:

Emily Blunt púderszínű Pradaban gálázott Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

Eddie Redmayne felesége, a szintén várandós Hannah Bagshawe elbüvőlő kismama volt a vörös szőnyegen, bár a pocakját nem igazán láthattuk a bő ruhája miatt.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

Csak úgy ragyog a várandós Csobot Adél: Édes fotó!http://www.life.hu/csalad/20160228-csobot-adel-enekesno-nagyon-szep-a-terhessege-alatt-ujabb-fotot-tett-kozze.htmlAzt már tudjuk, hogy Istenes Bence kedvesénél március 7-e a határidő, de sajnos a csodaszép kismama egyelőre nem sokat árult el a terhességéről. Ezért is örülünk nagyon, amikor friss fotót tesz közzé magáról. CsaládOrigoJaksity Kata lánya súlyos betegséggel jött a világrahttp://www.life.hu/csalad/20160226-jaksity-kata-lanya-jazmin-sulyos-betegseggel-jott-a-vilagra-masfel-evvel-ezelott.htmlA műsorvezető gyermeke, Jázmin 15 hónapos koráig nem is tudott járni. CsaládOrigoSokat hízott második terhessége alatt Kelly Clarksonhttp://www.life.hu/csalad/20160226-kelly-clarkson-enekesno-masodik-terhessege-alatt-nagyon-meghizott.htmlA 2002-es American Idol győztese a minap a kaliforniai Disneylandbe látogatott el kislányával, ahol szinte alig lehetett ráismerni. CsaládNorthfoto101 év után végre kislány érkezett a családbahttp://www.life.hu/csalad/20160225-101-ev-utan-eloszor-szuletett-kislany-a-csaladba.htmlEgy régimódi felfogás szerint az újdonsült apák örömkönnyeket hullajtanak, ha kiderül, hogy egy kisfiú érkezik a családba. Ám a brit Silverton családnál ez fordítva működött, ugyanis 101 év után végre egy kislány is csatlakozott a srácokhoz. Család--"Lacika halálával mintha én is meghaltam volna" - Cipő édesanyja előhalottnak érzi magáthttp://www.life.hu/csalad/20160225-cipo-edesanyja-elohalottnak-erzi-magat-miota-a-fia-meghalt.htmlNem tud beletörődni fia elvesztésébe Cipő édesanyja, aki élőhalottnak érzi magát mióta a Republic frontembere meghalt. Család--Megható! Kutyájától tudta meg, hogy várandós http://www.life.hu/csalad/20160224-jelezte-gazdaja-terhesseget-megmentette-a-kismama-eletet-a-hos-kutya-foto.htmlAlhanna Butler a mai napig alig tudja elhinni, ami a családjával történt. Házi kedvence nemcsak jelezte neki a terhességét, de még az életét is megmentette. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.