Eddie Redmayne apa lesz! Megerősítette a hírt a népszerű brit színész is

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jesse Grant -
terhesség házasság színész apaság Golden Globe-díj vörös szőnyeg Eddie Redmayne Golden Globe-gála gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddie Redmayne várandós feleségével vonult fel a 73. Golden Globe-gála vörös szőnyegén, ahol egy nagyon kedves ajándékkal köszöntötték a leendő apukát.

Hogy Eddie Redmayne hamarosan apai örömök elé néz, arról már korábban is olvashattunk, A mindenség elmélete és A nyomorultak sztárja azonban egészen idáig nem állt nyilvánosság elé a hírrel.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jesse Grant

A HELLO! magazin információi szerint már mindketten nagyon izgatottak első közös gyermekük érkezése miatt, de egyelőre nem árulták el a baba nemét.

Különleges arcél, megannyi szeplő és brit akcentus

A katedrális-rajongók természetesen már betéve tudták, ki az az Eddie Redmayne, még jóval azelőtt, hogy az akkor alig 30 éves brit A nyomorultakban először dalra fakadt volna Hugh Jackman és Russel Crowe oldalán. Azóta két év telt el, Redmayne két sikergyanús filmet csapott oda (Jupiter felemelkedése, A mindenség elmélete), begyűjtött egy Golden Globe-szobrot, és most az Oscar-díjért megy. De vajon ki ez a srác és mit akar tőlünk? A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.