Szabó Zsófi megvillantotta szexi hasát

has kulissza Szabó Zsófi villantás ruhakollekció RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő-műsorvezető saját ruhamárkájának fotózásán szexi piros felsőben mutatta meg vékony derekát.

Szabó Zsófi hamarosan bemutatja kollekcióját, aminek fotózása már elkezdődött. Az RTL Klub műsorvezetője pedig egy kulisszafotón engedett bepillantást a munkálatokba. A képen az is látszik, milyen szexi és lapos hasa van Zsófinak a dögös felsőben.

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi
Ezért maradt távol Angelina Jolie és Brad Pitt az Oscar-gálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160229-angelina-jolie-es-brad-pitt-nyomos-okkal-voltak-tavol-az-oscar-galarol-forgat-a-sztar.htmlTöbbeknek is feltűnt, hogy Hollywood két legnagyobb sztárja nem vett részt az idei gálán. Persze azonnal elkezdődtek a találgatások, hogy vajon mi lehetett távolmaradásuk valódi oka. TV + Sztárok--Liptai Claudiával és Tillával tér vissza a megújult Hal a tortánhttp://www.life.hu/sztarok/20160229-liptai-claudiaval-a-tv2-musorvezetojevel-es-tillaval-tv2-musorvezetoje-megujult-a-hal-a-tortan-adasa.htmlMárciusban Kovács Lázárral és megújult szabályokkal várja a nézőket a TV2 népszerű gasztro-realityje, a Hal a tortán. TV + Sztárok--"Hogy Stockholmban együtt lehessünk Magyarok" - Freddie fontos üzenetet tett közzéhttp://www.life.hu/sztarok/20160228-freddie-fehervari-gabor-alfred-fontos-uzenetet-tett-kozze-kozossegi-oldalan.htmlSzombat este eldőlt, hogy Fehérvári Gábor Alfréd képviseli hazánkat májusban az Eurovíziós Dalfesztiválon. Freddie tegnap interjút adott a Life.hu-nak, vasárnap pedig fontos üzenetet tett közzé közösségi oldalán.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKövetői szerint túl sokat dolgozik Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20160228-sarka-kata-tul-sokat-dolgozik-facebookos-kovetoi-szerint.htmlSarka Kata a minap "dolgozós" képet posztolt Facebook-oldalára. Rajongói pedig most sem hagyták szó nélkül feltöltött fotóját. TV + Sztárok--Petruska: "Van hova esni!"http://www.life.hu/sztarok/20160228-petruskaval-a-dal-egyik-nagy-eselyesevel-beszelgettunk.htmlNagy esélyese volt A Dalnak Petruska. Riporterünknek elmondta, bár nem ő jutott tovább, nagyon örül, hogy részt vett a show-műsorban és izgalmas kihívás volt számára. TV + Sztárok--Ezen a helyen végezhet Freddie az Eurovíziós Dalfesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20160228-ezen-a-helyen-vegezhet-freddie-az-eurovizios-dalfesztivalon-a-spoon-szerint.htmlA Life.hu riportere a tavalyi fellépőcsapattal, a Spoonnal beszélgetett. A srácok állítják, nem is tudtak kinek szurkolni, annyi jó volt...TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.