A 31 éves trónörökösnél betelt a pohár. Nem bírja már elviselni, hogy az egész família folyton beleszól a dolgaiba.

A királyi család tagjának lenni nem mindig öröm, hiszen rengeteg elvárásnak kell megfelelni, ami rendkívül fárasztó lehet. Harry hercegnél is elszakadt a cérna, ugyanis nem elég a közvéleménynek eleget tennie, a családja is folyton megmondja, hogy mit csináljon.

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth

A hercegnél az húzta ki végleg a gyufát, hogy minduntalan a házassággal nyaggatják. Ugyan felröppentek pletykák arról, hogy Harry belehabarodott a 19 éves Maria-Olympia hercegnőbe, ám nem sokkal később kiderült, hogy a szingli lányok még mindig reménykedhetnek, hiszen nincs semmi a két királyi sarj között. Ez a hír viszont a családját nem dobta fel annyira, és állítólag még csak nem is Erzsébet királynő az, aki folyamatosan piszkálja a herceget a házasodással, hanem Katalin hercegné!

Forrás: AFP/Eric Feferberg

A hercegné állítólag azért szeretné annyira, hogy végre Harry is megállapodjon, mert akkor a teendők is megoszlanának. Jelenleg minden hivatalos eseményen Katalin és Vilmos képviseli a királyi családot, amitől alig marad szabadidejük. Ha Harry hercegnek is lenne felesége, akkor mindenkinek jutna egy kicsi a kötelezettségekből. A herceg viszont hallani sem akar már ezekről, és nemhogy házasságra adná a fejét, inkább távolabb szeretne kerülni a családjától. Jelenleg éppen egy hosszabb nepáli utazást tervez, amitől sem Katalin, sem Erzsébet királynő nem repes.