Kíváncsi vagy rá, hogy személyiségjegyeid alapján milyen smink illik hozzád? Larion Oscar sminkmester most elárulja, hogyan sminkelj, ha Halak a csillagjegyed.

A Halak egy igazi álmodozó! Kicsit félénk, néha határozatlan és titokzatos. Képzeletében formálja és hitével valósággá álmodja az elképzelhetetlent is.  Minden rejtett lehetőséget megérez különös érzékenységénél fogva. Néha túl érzékeny. A szerelemben, mint minden másban, mohó. Ha megtalálja párját, ködbe burkolózva, fehér lovon vágtat az elvarázsolt kastélyba, ahol a megpróbáltatások után érkeznek a boldog happy endhez. A Halak az örök optimista. Tele van gyengéd kedvességgel, élénk, érzéki fantáziával, és kiismerhetetlen, akár a tenger. 

Olivia Wilde is a Halak jegyében születettForrás: Youtube

Imádja a légiesen könnyed megjelenést, jól illik személyiségéhez az ibolyakék, a zafír, a barna, valamint a friss kék színek.  A szemhangsúlyos sminket részesíti előnyben, hogy titokzatosságát kihangsúlyozza. Szívesen feldob egy finoman árnyalt szemfestést kedvenc színeivel, amit megbolondít egy időtlen fekete tusvonallal, majd szempilláit dúsítja. Sminkje csupa derű, a finom pasztellszíneket részesít előnyben, hogy könnyed természetességét még jobban kiemelje. 

Forrás: Thinkstock

Orcáit egészségtől kicsattanó, barackos árnyalatú pirosítóval teszi üdévé. A rúzsokat és a szájfényeket egyaránt szereti, kedvenc színei a coral, a barack, a málna és a babarózsaszín.

Így sminkelj, ha Vízöntő a csillagjegyed
Minden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar pedig azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Vízöntő havában születtél.