Így sminkelj, ha Halak a csillagjegyed

Forrás: Youtube -
csillagjegy szépségápolás Halak smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kíváncsi vagy rá, hogy személyiségjegyeid alapján milyen smink illik hozzád? Larion Oscar sminkmester most elárulja, hogyan sminkelj, ha Halak a csillagjegyed.

A Halak egy igazi álmodozó! Kicsit félénk, néha határozatlan és titokzatos.

Képzeletében formálja és hitével valósággá álmodja az elképzelhetetlent is.

Minden rejtett lehetőséget megérez különös érzékenységénél fogva. Néha túl érzékeny. A szerelemben, mint minden másban, mohó. Ha megtalálja párját, ködbe burkolózva, fehér lovon vágtat az elvarázsolt kastélyba, ahol a megpróbáltatások után érkeznek a boldog happy endhez.

A Halak az örök optimista. Tele van gyengéd kedvességgel, élénk, érzéki fantáziával, és kiismerhetetlen, akár a tenger.

Olivia Wilde is a Halak jegyében született Forrás: Youtube

Imádja a légiesen könnyed megjelenést, jól illik személyiségéhez az ibolyakék, a zafír, a barna, valamint a friss kék színek.

A szemhangsúlyos sminket részesíti előnyben, hogy titokzatosságát kihangsúlyozza. Szívesen feldob egy finoman árnyalt szemfestést kedvenc színeivel, amit megbolondít egy időtlen fekete tusvonallal, majd szempilláit dúsítja.

Sminkje csupa derű, a finom pasztellszíneket részesít előnyben, hogy könnyed természetességét még jobban kiemelje.

Forrás: Thinkstock

Orcáit egészségtől kicsattanó, barackos árnyalatú pirosítóval teszi üdévé. A rúzsokat és a szájfényeket egyaránt szereti, kedvenc színei a coral, a barack, a málna és a babarózsaszín.

Így sminkelj, ha Vízöntő a csillagjegyed

Minden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar pedig azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Vízöntő havában születtél.
Sminktitkok – Arcformázás lépésről lépésrehttp://www.life.hu/trend/20160302-arcformazas-lepesrol-lepesre.htmlKíváncsi vagy rá, hogy milyen az arcformádnak megfelelő smink? Várady Polett sminkmester most megmutatja, hogyan kell tökéletesen árnyékolni, hogy előtérbe kerülhessenek arcod legszebb vonásai. Trend--Fenséges külsők és sminkkatasztrófák - Makeup jelentés az Oscar-gáláról!http://www.life.hu/trend/20160229-a-legjobb-es-legrosszabb-sminkek-az-oscar-gala-voros-szonyegn.htmlAz idei Oscar-gálán kissé elsápadt a vörös szőnyeg a szebbnél szebb ruhaköltemények láttán, és nem mindenkinek sikerült egyensúlyt teremtenie a ruha és a smink összhatásában. TrendAFPA szemöldökformázás titkaihttp://www.life.hu/trend/20160223-a-szemoldokformazas-titkai.htmlA szépen szedett, gondozott szemöldök smink nélkül is meghatározó éke az arcnak. Egy kis hangsúlyozással pedig megkoronázza a szemfestésedet. Olvasd el Larion Oscar sminkmester tippjeit! Trend--5 dolog, amit a korrektorról tudnod kellhttp://www.life.hu/trend/20160223-5-dolog-amit-a-korrektorrol-tudnod-kell.htmlHa álcázásról van szó, alapvető sminkeszköz. Azt talán már kevesebben tudják, hogy nemcsak az álcázáshoz kiváló, hanem a kiemelésekhez, a frissebb tekintet kialakításához, a karikák eltüntetéséhez, a teltebb, nagyobb, érzékibb ajkak festéséhez. Trend--Vegyszermentes és természetes - Ezek a legjobb natúrkozmetikumok!http://www.life.hu/trend/20160223-termeszetes-alapanyagokra-epulo-szepsegapolasi-markak.htmlVegyszermentes, természetes, mellékhatásoktól mentes - bármiről is legyen szó, manapság ezeket a termékeket keressük. Szerencsére már a bőrápolás terén is egyre több márka vallja magáénak ezt a filozófiát, amiért mi igencsak hálásak vagyunk. Hálásak vagyunk, hogy vigyáznak az egészségünkre, és segítenek abban, hogy a testünknek az őt megillető biztonságos ápolást nyújtsuk! Trend--Lesd el a legújabb sminktrendeket a kifutókról!http://www.life.hu/trend/20160220-a-new-yorki-divathet-legjobb-sminktrendjei.htmlA New York Fashion Week nemcsak a progresszív karizmatikus nőképet testesíti meg, hanem a technológiai újdonságok, valamint az innovatív textúrák megjelenésével új lehetőséget kínál a természetes szépség hangsúlyozására is. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.